Сајам запошљавања сутра у Лесковцу

ПОДСЕЋАМО: САНАЦИЈА ХАВАРИЈЕ НА ЦЕВОВОДУ ПИТКЕ ВОДЕ ПОЧИЊЕ У СРЕДУ
18.10.2022.
43 године постојања Технолошког факултета
18.10.2022.
ПОДСЕЋАМО: САНАЦИЈА ХАВАРИЈЕ НА ЦЕВОВОДУ ПИТКЕ ВОДЕ ПОЧИЊЕ У СРЕДУ
18.10.2022.
43 године постојања Технолошког факултета
18.10.2022.
Филијала Националне службе за запошљавање у Лесковцу организује  36. сајам запошљавања, у среду, 19. октобра 2022. године, у 11.00 сати, у холу Лесковачког културног центра  у Лесковцу, ул. Булевар ослобођења бр.101.
На другом овогодишњем сајаму запошљавања  учешће је најавило 16 послодаваца из области дрвопрерађивачке, текстилне и  индустрије грађевинског материјала, производње и прераде хране, електроиндустрије,  услуга осигурања и трговине. Они су исказали потребу за запошљавањем више од 400 лица различитих профила занимања: дипл.економисти, менаџери, правници,  инжењери техничких струка, шивачи, столари, тапетари, машински механичари,  електричари, лица машинске струке са познавањем рада на CNC  машинама, оператери, магационери, пакери, возачи, виљушкаристи, продавци и радници за рад у производњи.
Незапослени ће на сајму бити у прилици да успоставе директан контакт са послодавцима, представе им се и предају им своју радну биографију (CV). На штанду Националне службе незапослени и послодавци моћи ће да добију све информације о актуелним програмима НСЗ за подстицање запошљавања, док ће незапосленима бити пружена помоћ и у писању радне биографије (CV).
Сајам ће свечано отворити Зоран Мартиновић, директор Националне службе за запошљавање.