Још једна теретана на отвореном иза Технолошког факултета

ОВАКО ЈЕ САДА А НАДАЉЕ ХОЋЕ ЛИ СЕ НЕШТО ПРОМЕНИТИ?
13.05.2024.
Обавештење локалне пореске администрације
13.05.2024.
ОВАКО ЈЕ САДА А НАДАЉЕ ХОЋЕ ЛИ СЕ НЕШТО ПРОМЕНИТИ?
13.05.2024.
Обавештење локалне пореске администрације
13.05.2024.
На простору иза Технолошког факултета изграђена је још једна теретана на отвореном за шта је из буџета града издвојена сума од 3,4 милиона динара.
Градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић је са сарадницима обишао завршене радове и рекао:
„Као што смо и обећали након завршетка игралишта Бамби, да ћемо направити посебно игралиште и вежбаоницу на отвореном, овде има 9 справа, вредност инвестиције 3,4 милиона динара. Рекли смо да ћемо у кратком временском периоду отворити већи број вежбаоница на отвореном, после улице Краља Петра Првог, ево данас смо овде иза Технолошког факултета а већ сутра најављујемо отварање још једне теретане на отвореном у насељу Солидарност. Пуно ми је срце јер сам у суботу после 10 часова, затим у поподневним часовима истог дана, и у недељу такође прошао поред теретане у улици Краља Петра Првог и буквално се ред чекао за вежбање што значи да је ово пун погодак. Ова игралишта су пуна дечје граје, наравно људи су ујутру на послу, деца у школама, обдаништима. Овде је велика концентрација људи, треба поново обележити паркинг места која ће бити бесплатна и даље. Као што сам већ рекао у насељу Солидарност отварамо теретану сутра. У Краља Петра Првог смо отворили већ и тамо се завршава и теретана за инвалиде која ће бити прва у нашем граду, онда нам остаје да урадимо код Медицинске школе, код Дома пензионера и у селу Братмиловце".
Новица Николић, директор ЈП Урбанизам и изградња, рекао је:
„Изведни су радови: машински ископ, уградња туцаника, уградња ивичњака, изградња бетонске плоче, уградња носача, сидра за ове справе, онда и гумене подлоге за ове справе, добили смо још једну теретану на површини од 98 квадратних метара".