Др Рангелов неће код др Цветановића

Продужен рок за укључивање у дуални модел образовања
17.01.2024.
МУП: Прошле године погунила 134 пешака, апел возачима
17.01.2024.
Продужен рок за укључивање у дуални модел образовања
17.01.2024.
МУП: Прошле године погунила 134 пешака, апел возачима
17.01.2024.
Oбавештавамо вас да је Удружење грађана „Сви за једног, један за све – др Александар Рангелов“ добило позив за састанак са председником Привременог органа у кабинету. У прилогу вам шаљемо слику позива и наш одговор.
Такође вас молимо да у целости објавите наше следеће саопштење за јавност: Већином гласова Управног одбора Удружење грађана „Сви за једног, један за све” одбило је предлог кабинета да се састане и одвојено разговара са Гораном Цветановићем, председником Привременог органа. Учествоваћемо на евентуалном заједничком састанку свих изборних листа које су 17. децембра добиле мандат грађана за учешће у раду Скупштине града, као највишег и законодавног политичког тела у Лесковцу.
Када и остале листе потврде присуство оваквог састанка, разговараћемо и поново истаћи да је цела Србија у политичкој кризи изазваној невиђеним неправилностима, нерегуларностима и гласањем фантомских бирача на изборима 17. децембра. Европски парламент ће данас на седници водити расправу о оваквој институционалној кризи у Србији и извући закључке и последице. Након тога очекујемо одлуке о даљем политичком деловању опозиционих политичких група у Србији, којима припада Удружење грађана „Сви за једног, један за све – др Александар Рангелов”.
Наша изборна листа водиће рачуна и о томе да је са 8.300 пребројаних гласова наше Удружење добило мандат да заступа и решава примарне животне проблеме Лесковчана у локалној заједници. Наш претходни одговор о учешћу у неком хипотетичком разговору део је демократске културе дијалога. Као такву, злоупотребљавају га поједини новинари који нас истрајно и систематски представљају као потенцијалне политичке партнере СНС-а са спинованим вестима извученим из контекста, што је ноторна лаж коју више нећемо јавно коментарисати и демантовати. Посветићемо се радикалној демонтажи садашњег корумпираног и токсичног партократско-тајкунског режима.