Саопштење ГГ За Лесковац заједно

Малишанима подељени пакетићи
13.12.2023.
Саопштење Народне странке Лесковац
14.12.2023.
Малишанима подељени пакетићи
13.12.2023.
Саопштење Народне странке Лесковац
14.12.2023.
Miris pobede se širi našim gradom. Pozivamo sve građane i građanke Leskovca da u nedelju duboko udahnu, daju svoj glas listi pod rednim broje 4, koaliciji “Narodnog pokreta Srbije – Miroslav Aleksić“, „GG Za Leskovac ZAJEDNO – dr Nenad Zdravković” i “Pokreta slobodnih građana“ i budu deo promena koje dolaze u Leskovac.                         
Našu listu čine ljudi koji godinama unazad iskazuju posvećenost u borbi za boljitak našeg društva i našeg Leskovca. Stajali smo uz naše radnike i radnice kada im je bilo teško, borimo se za dostupno obrazovanje i zdravstvo, ukazivali smo na korupciju lokalnih vlasti i nikada nismo ćutali ni onima iz vrha državne vlasti koji se sete Leskovca i juga Srbije samo kada su im potrebni glasovi ili pare. 
Leskovac je naš grad! I znamo da može da se razvija za dobrobit svih naših građana a ne samo za elite koje izvlače sve iz njega. Znamo kako da vratimo sjaj našem gradu, da se izborimo sa nasiljem i korupcijom i učinimo ga mestom za bolji život svih naših ljudi.
Zahvaljujemo se svim ljudima koji su nam pomogli u kampanji, svim medijima koji su imali hrabrosti da prenose naše poruke i svim građanima koji su dali podršku našoj listi. U nedelju budite hrabri, izađite na birališta i udahnite duboko – to je miris pobede u našem gradu!