Лесковчани не гласају причу о просперитету, већ онога ко просперитет ствара

Саопштење Народни покрет Србије: Из Лесковца је за протеклих неколико година емигрирало око 20.000 становника
17.11.2023.
Саопштење Народног покрета Србије
19.11.2023.
Саопштење Народни покрет Србије: Из Лесковца је за протеклих неколико година емигрирало око 20.000 становника
17.11.2023.
Саопштење Народног покрета Србије
19.11.2023.
Лесковац који не стаје и неће стати, као такав настао је и развијаће се захваљујући особи са највећим политичким кредибилитетом на југу Србије, др сци. мед. Горану Цветановићу.
Политичка каријера дуга преко 20 година имплицира, знање, умеће, искуство, проницљивост, мир и стабилност.
Говоримо о првом градоначелнику града Лесковца. Поред функције градоначелника, обављао је и функције председника Скупштине општине Лесковац, Савезног министра и Народног посланика. За разлику од вас самопрозваних страначких функционера, Цветановића је прво изабрала странка, а онда народ за све претходно наведене функције. О оваквом политичком ауторитету пишу они који не знају назив своје политичке опције, они чија су имена синоним за лаж и бескрупулозност, они који обећавају мост где река не постоји.
Листа "Александар Вучић - Лесковац не сме да стане" носи назив човека који је препородио Србију, а сви знају да је др сци. мед. Горан Цветановић носилац те успешне приче у Лесковцу. Немојте да жалите, јер и да сте се ујединили у једином заједничком циљу деструкције Цветановића, не бисте успели, ми бисмо и тада у борби против свих доказали своју политичку снагу и поверење грађана, које је искључиво резултат реченог и учењеног.
Ваш политички неуспех је резултат непостојања политичког идентитета, јер сте на сваким изборима излазили обојени бојама различитих коалиционих партнера ловећи цензус. То што ни сами не знате испред које политицке партије наступате је ваш проблем. Зато због недоследности и непостојања идентитета грађани не знају ко сте "ВИ".
Али сигурни смо да грађани знају да сте криви за одлазак 20 хиљада људи из Лесковца. Људи које предлажете на листи за одборнике су директно уништили предузећа и затварали радна места у Лесковцу 2000-их година.
Листа Српске напредне странке за одборнике у Скупштини града Лесковца је за 3 сата прикупила потписе подршке, бројка коју смо навели и предали Градској изборној комисији се уклапа, док је број потписа подршке вашој листи од објаве да сте прикупили 1572 потписа, до тренутка предавања ГИК-у некако смањен.
Избор је лак, Лесковчани не гласају причу о просперитету, већ онога ко просперитет ствара. Зато и знају ко смо ми и 17. децембра ће потврдити одлуку, а вас послати на сметлиште политичке историје града Лесковца, зато што Лесковац не сме да стане.