Саопштење Народни покрет Србије: Из Лесковца је за протеклих неколико година емигрирало око 20.000 становника

Здравковић: Увек смо излазили на изборе под својим именом и презименом
17.11.2023.
Лесковчани не гласају причу о просперитету, већ онога ко просперитет ствара
17.11.2023.
Здравковић: Увек смо излазили на изборе под својим именом и презименом
17.11.2023.
Лесковчани не гласају причу о просперитету, већ онога ко просперитет ствара
17.11.2023.
Народни покрет Србије Лесковац
Господине градоначелниче,
У своје лично име, и у име Повереништва Народног покрета Србије - Лесковац, принуђен сам да Вам овим путем одговорим на низ неистина које сте јуче изнели на конференцији за медије.
         Што се тиче листе коју смо предали Градској изборној комисији, можда је и било неких недостатака који су одмах отклоњени и листа је јуче и усвојена. Мислим да то за Вас  и није било толико важно, али сам мишљења да Вам много више смета оних 1572 прикупљених потписа подршке грађана Лесковца у једном дану, тачније за 11 h.
         Наводите да обмањујемо грађане Лесковца јер представљамо странке коју су регистроване у Београду и Новом Саду.
         Питање за Вас: Да ли је то Ваша странка регистрована на Хисару или можда у Брејановцу, па сте Ви ексклузивни или аутентични заступник интереса грађана Лесковца?
         То како заступате интересе грађана Лесковца видели смо у протеклих 10-ак година, а грађани Лесковца ће се о томе изјаснити на предстојећим локалним изборима.
         Ја, Зоран Стаменковић из Грделице, с поносом истичем да сам овлашћени заступник Народног покрета Србије за предстојеће локалне изборе.
         Питање за Вас: Кад сам ја то схватио да не могу у СНС, где су поштени људи?
         Такође с поносом истичем да НИКАДА нисам ни покушао да уђем у СНС, јер стварно не бих волео да  се нађем у друштву таквих “поштених” људи који чине Вашу политичку организацију.
         Једино сте у праву кад кажете да предстојећи локални избори 17. децембра одлучују о будућности града Лесковца и да је то кључни моменат за све наше суграђане.
         Говорите о успесима локалне власти, а из Лесковца је за протеклих неколико година емигрирало око 20.000 становника! Постали смо долина „мотача каблова“ уместо да користимо своје природне потенцијале, нарочито пољопривреду.
         Одабрали сте за почетак кампање моју Грделицу, и то је одлично. Само бих Вас замолио да објасните грађанима вароши Грделица зашто немате одборничког кандидата на листи из Грделице кад толико бринете о њеним грађанима.
         И на крају, и ја бих позвао грађане Лесковца да подрже политику будућности, али на жалост то није Ваша политика и политика Ваше странке.