Рукометаши Дубочице 54 сутра дочекују Динамо из Панчева

ОДРЖАНА ПРВА СЕДНИЦА ГРАДСКОГ ШТАБА ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ
21.02.2023.
ЗА ЗАРАДЕ ЗАПОСЛЕНИХ У УСТАНОВАМА КУЛТУРЕ, ПУ „ВУКИЦА МИТРОВИЋ“ И СРЦ-У ПРЕКО 56 МИЛИОНА ДИНАРА
22.02.2023.
У просторијама РК Дубочица 54 одржана је конференција за новинаре. Повод је утакмица Купа проф. др. Бранислав Покрајац која се игра од 19 ч у СРЦ Дубочица.
„Захвалио бих свим новинарима који су дошли у оволиком броју. Некако то осликава расположење у клубу, све је кренуло како ваља. Наше утакмице привлаче све више пажње. Радујемо се ономе што нас чека сутра, нови рукометни празник. Нова утакмица са Динамом из Панчева, овога пута у Куп-у. Поново нам у Лесковац долази једна од најквалитетнијих екипа у Србији која апсолутно у овој сезони јуриша на трофеје. У домаћем првенству су актуелни за плеј оф и титулу а у Куп-у су јасно рекли да им је то приоритет, да желе златну медаљу.
Они ће пробати апсолутно све, али не питају се само они. Поготово не у Лесковцу. Ово је тешка тврђава за освајање, ми имамо екипу која је у стању да обори апсолутно сваког противника што смо и доказали у протеклој утакмици са Панчевом. Надамо се да ће и овај пут наша екипа функционисати на исти начин, да ћемо успети да их изненадимо том нашом игром, ентузијазмом и жељом за победом. Било би сјајно да Дубочица понови успех из протекле сезоне када се је нашла међу 4 најбоље екипе у Куп-у.
Оно што мене радује, екипа је комплетна, имамо слатке муке, има ту младих играча који се намећу. Видећемо на основу последњег тренинга вечерас какав ће састав бити. Заиста се радујем могућношћу да бирам међу 19 играча, да изаберемо њих 16 који ће сутра надам се репрезентовати Лесковац на најбољи могући начин“,  рекао је трофејни тренер Ђорђе Теодоровић.
„Хтео бих да се захвалим новинарима што на пружате прилику да навијачима приближимо важност ових наших малих борби које водимо. Поразом у Крагујевцу смо делимично затворили врата плеј офу, надам се да ћемо сутра отворити једна друга врата а то су врата за 4 најбоље екипе у Србији.
Надам се да ће навијачи то испратити као и увек и доћи у што већем броју“, изјавио је најбољи пивот Ристовић Горан.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *