Отворена SHELL пумпа у Лесковцу

САРАДЊА СА АСБ-ОМ НАСТАВЉЕНА ПОТПИСИВАЊЕМ НОВОГ УГОВОРА
08.02.2023.
Ухапшени због насилничког понашања
09.02.2023.
САРАДЊА СА АСБ-ОМ НАСТАВЉЕНА ПОТПИСИВАЊЕМ НОВОГ УГОВОРА
08.02.2023.
Ухапшени због насилничког понашања
09.02.2023.
Данас је са радом почела нова бензинска станица компаније Шел на улазу у Лесковац. Објекат у нашем граду је десети у Србији и једини у региону југоисточне Србије.
Градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић је са сарадницима присуствовао отварању и представницима компаније Шел пожелео много успеха у раду и захвалио им се што су одучили да у нашег граду прошире своје пословање и казао:
"Шел је препознатљива компанија, некада холандска, а сада из Велике Британије. Данас отварају јубиларну 10. пумпу у Србији, прву у региону југоистока земље. Лепа инвестиција од милион и 300 хиљада евра. Овде је десеторо запослених добило посао, десет породица. И овакви објекти су још један доказ да с правом носимо БФЦ сертификат и посвећено радимо на унапређењу амбијента. Овај крај града се развија, у Булевар Николе Пашића је Влада Републике Србије уложила 320 милиона динара."
Поводом отварања данас је првих 5 купаца добило симболичне награде, а у наредних месец дана све муштерије које наточе V-power гориво ће добити кафу.