ПОДЕЉЕН НОВИ БРОЈ СНС ИНФОРМАТОРА

Ухапшен због крађе и наношење тешких телесних поверда
10.01.2023.
Сутра без струје село Ораовица
12.01.2023.
Ухапшен због крађе и наношење тешких телесних поверда
10.01.2023.
Сутра без струје село Ораовица
12.01.2023.
Данас су у центру града активисти и чланови Уније младих Градског одбора Српске напредне странке Лесковац промовисали и делили нови број СНС Информатора.
Нови број промовисао је Милан Димитријевић, члан Уније младих, који је рекао:
„На насловној страни наилазимо на поруку председника Републике Србије Александра Вучића „У 2023. години настављамо да се боримо за Србију“ где је назначено да ће се борити за веће плате и пензије, брзе пруге и путеве, нове фабрике и болнице, модернизацију војске.
У новом броју можемо се упознати и са најважнијим догађајима у 2022. години по месецима, можемо читати интервју са председником Извршног одбора СНС Дарком Глишићем и Иреном Вујовић, министарком заштите животне средине, док у одељку СНС Панорама, који представља све оне значајније догађаје који су обележили претходни период у свим градовима Србије, можемо читати и о бројним активностима у Лесковац.
Чланови Уније младих делили су СНС Информатор. Савет за просвету организовао је трибину о Првом светском рату, Савет за екологију и Савет за друштвене делатности – трибину о уштеди енергије, а чланови Савета за културу уручили су поклоне малишанима у вишечланој породици. Градоначелник др Горан Цветановић одржао је свечаност поводом 10 година руковођења градом. У Вучју су одржани Дани воденицa, у Лесковачком културном центру Октобарски ликовни салон и Фестивал аматерске позоришне режије, а установљен је и Фестивал спрже и гурманлука. Завршена је рехабилитација пута Доња Јајина-Шишинце, а реконструише се пут до репетитора на Хисару и гради водоводна мрежа у Свирцу. Двадесет петоро најбољих студената отпутовало је на Међународни самит на Златибору. Пошумљене су зелене површине у Спомен парку и на две локације у Брестовцу.“
О свему овоме и многим другим догађајима можете се детаљније информисати у новом броју СНС Информатора.