ГРАДОНАЧЕЛНИКУ УРУЧЕНО ПРИЗНАЊЕ РУКОМЕТНОГ САВЕЗА СРБИЈЕ

ЦЕНТАР ЗА РАЗВОЈ ЈАБЛАНИЧКОГ И ПЧИЊСКОГ ОКРУГА УПЛАТИО 100 ХИЉАДА ДИНАРА НУРДОРУ
27.12.2022.
Честитка градоначелника др Горана Цветановића
28.12.2022.
ЦЕНТАР ЗА РАЗВОЈ ЈАБЛАНИЧКОГ И ПЧИЊСКОГ ОКРУГА УПЛАТИО 100 ХИЉАДА ДИНАРА НУРДОРУ
27.12.2022.
Честитка градоначелника др Горана Цветановића
28.12.2022.
Рукометни савез Србије синоћ је у Старој Пазови приредио свечаност „Године за медаљу“.
На поменутој свечаности додељена су признања најбољим појединцима у 2022. години. Председница УО Рукометног Савеза Србије Милена Делић уручила је градоначелнику Лесковца др. сци. мед. Горану Цветановићу признање због подршке коју Град Лесковац пружа српском рукомету.
Свечаности су са градоначелником Цветановићем присуствовали и Андрија Атанасковић, члан Градског већа, рукометаш и овогодишњи најбољи стрелац Аркус лиге, председник РК Дубочица 54 Србољуб Нешић и тренер млађе категорије РК Дубочица 54 Саша Пејчић.
На свечаности, награда је уручена и Ђорђу Теодоровићу, новом тренеру РК Дубочица 54, који је проглашен најбољим тренером у 2022. години, као и Лесковчанину, Урошу Симићу, репрезентативцу, који је на Европском првенству у рукомету освојио бронзану медаљу, а чија је јуниорска селекција проглашена најуспешнијом екипом у 2022. години.
Подсећамо да је у Спортско-рекреативном центру Дубочица априла месеца одржан финални турнир Купа Србије „Проф. др Бранислав Покрајац“. Ово је био први пут током седамдесет годима дуге рукометне традиције да је град Лесковац домаћин престижног државног такмичења. Рукометни савез Србије тада је похвалио организацију и посвећеност Града Лесковца и градоначелника Цветановића.