О.Ш. Коста Стаменковић прославила свој дан

ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ: Лесковац без воде 19.10. од 7.00 сати ујутру до 12 сати 20.10.
14.10.2022.
Фестивал уметничке музике – Ледамус 2022.
14.10.2022.
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ: Лесковац без воде 19.10. од 7.00 сати ујутру до 12 сати 20.10.
14.10.2022.
Фестивал уметничке музике – Ледамус 2022.
14.10.2022.
Данас је ОШ Коста Стаменковић обележила свој дан – 54 година постојања и рада.
Свечаности су присуствовали и представници Локалне самоуправе града Лесковца – члан Градског већа мр Бранкица Стаменковић, Александра Стојановић из Кабинета градоначелника и Александар Стојановић, координатор Канцеларије за младе.
Члан Градског већа, мр Бранкица Стаменковић, обратила се у име града Лесковца и градоначелника др сци. мед. Горана Цветановића и рекла:
"Постицајна средина са адекватним условима за рад у комбинацији са мотивисаним и стручним наставницима директно утиче на постигнућа ученика.
Управо због тога и локална самоуправа ради на побољшању услова, а ова школа је један од примера да се води рачуна о сваком сегменту. Поред енергетске ефикасности, замене столарије, уређено је школско двориште и игралиште, трим стаза, побољшањи санитарно-хигијенски услови, школа је опремљена наставним средствима, уређена је и опремљена фискултурна сала.
Желим вам да и у наредним годинама трајете, да будете школа за пример и да ученици из ове школе излазе пуни знања, јер је знање богатство које свог власника увек и свуда прати."
Директорка ОШ Коста Стаменковић Александра Сибиновић је на обележавању рођендана школе истакла:
"Наша школа, са преко 600 ученика и 70 запослених, уз помоћ градоначелника др Горана Цветановића, у последњим годинама је имала доста улагања. Ученици наше школе уз помоћ својих наставника постижу запажене резултате на свим пољима. Зато ћемо се и у наредном периоду фокусирати на квалитет наставе, бољих и квалитетнијих услова за рад и боравак у школи."
Тема овогодишњег Дана школе је "Једино другарство нема крај".