Цветановић:Честитам свима почетак школске године у жељи да постижете одличне резултате (видео)

Сутра без струје 12 улица у Лесковцу
31.08.2022.
Урош Живановић оборио национални рекорд Србије на 100м прсно и освојио сребро на Светском јуниорском првенству у Перуу
01.09.2022.
Сутра без струје 12 улица у Лесковцу
31.08.2022.
Урош Живановић оборио национални рекорд Србије на 100м прсно и освојио сребро на Светском јуниорском првенству у Перуу
01.09.2022.
Градоначелник др Горан Цветановић обишао је данас О.Ш. "Вожд Карађорђе" у Лесковцу и ђацима првацима пожелео сређан почетак.  
"Уважени родитељи, професори, даме и господо драга децо...
Од данас ћете свакодневно сазнавати нешто ново, научићете да читате, пишете, учићете о свету који вас окружује, о лепоти, љубави, о дружењу о пријатељству. Ваши учитељи су ту да вам пренесу знање и умеће, а ми као локална самоуправа ту смо да обезбедимо све што вам је потребно, да се тај процес одвија неометано и да вас подстичемо да истражујете, да развијете своје таленте да напредујете.
Ви сте наша будућност, темељ на коме ће се развијати наше друштво и зато нам је ваше образовање, правилно васпитање и стварање здравих навика, приоритет у раду.
Мислећи на вашу сигурност и ван школског дворишта, одлучили смо да вам првог дана школе поклонимо сигурносне прслуке. Као пешаци и бициклисти постајете равноправни учесници у саобраћају и нама је најбитније да ви будете безбедни.
Поштовани родитељи честитам и вама овај велики дан, прекретницу у животима ваших малишана. Желим да знате да је град обезбедио субвенције за све ученике првог разреда, да ћемо за 1.160 првака рефундирати трошкове у висини од 6.000 динара.
На овај начин, већ три године, желимо да растеретимо породични буџет, и покажемо да сте нам ви и ваша деца најважнији.
Подсетићемо вас да смо наком три деценије изградили моредну фискултурну салу вредну 35 милиона динара и да сада ученици ове школе имају одличне и беспрекорне услове за бављење спортом.
Честитам свима почетак нове школске године у жељи да постигнете одличне резултате да слушате ваше учитеље који имају знање и који знају то знање да пренесу".
Присутне је поздравила директора Милосављевић речима:
„Задовољство ми је што сте ученици наше школе и што сте нашу школу одабрали да овде наставите школовање. Као директор ове школе поносна сам на резултате које је ова школа постигла“.