Градоначелник града Лесковца др Горан Цветановић обишао је са својим сарадницима штандове на Роштиљијади

Ухапшен због сумње да је силовао малолетну девојчицу
25.08.2022.
Весна Змијанац у Лесковцу, одушевила све
27.08.2022.
Ухапшен због сумње да је силовао малолетну девојчицу
25.08.2022.
Весна Змијанац у Лесковцу, одушевила све
27.08.2022.
Први човек града на Ветерници др Горан Цветановић, обишао је са својим сарадницима штандове на овогодишњој Роштиљијади.
Видно расположен, пренео је своју позитивну енергију на све људе на које је наишао. 

 

"Ово је 32. Роштиљијада, у 50% њих сам учествовао на отварању или самој организацији, самим тим сам компетентан да дам оцену. Најуспешнија Роштиљијада је била 30 по реду. Тада смо уложили много труда, много енергије, много новца. Прошле године су околности биле другачије до  самог почетка нисмо знали да ће се одржати због Ковида, и под тим отежаним условима смо радили и мислим да је прошле године проглашена за најбољу манифестацију у Србији због свега горе наведеног. Увек може боље.
Ова Роштиљијада је убедљиво најбоља после јубиларне тридесете, јер смо већ искусни у организацији. Није било лако савладати све препреке, успели смо ја и мој тим.
Заједно са Небојшом Коцићем смо поставили штандове који су идентични, елеминисали смо оно што је сметало већини лесковчана а то је доњи веш, пижаме и све оно што нема директно везе са Роштиљијадом, направили смо униформне елементе.
Ове године се разликује и организација концерата, измештени су на новом Градском тргу.
Првог дана је било 20.000 другог 18.000 посетиоца. 
У разговору са људима могу да кажем да су штандови препуни и за време самих концерата који су заиста фантастични. И онима који нису баш одушевљени одабиром певача, одушевљени су организацијом. Јер сада има места за све, растерећеност је приметна, уживају у комплетном доживљају.
Директор Коцић је направио листу певача, јер се некада успешно бавио музиком, за сваког посетиоца по нешто.
Сви ресторани од Ниша до Врања су пуни. Позовите мотел Наис, рећи ће вам да нема места за спавање. У раним јутарњим сатима и касним вечерњим, сви таксисти су у функцији и то је оно што привреду треба да испуњава.
Ми немамо море, нафту , гас, али зато имамо Роштиљијаду као догађај и морамо да је негујемо. Уложили смо у њу 60.000е, мислим да ће се свима вишеструко вратити.
И нама као граду, привредницима и грађанима.
Свима Вама новинарима захваљујем што пратите сваке вечери концерте, указујете на грешке и исправљате лажне информације, попут да су неке естрадне звезде болесне и да неће да учествују на концерту и драго ми је да се трудите, ви новинари, да истина дође на светлост дана."
На питање познатог лесковачког новинара Молдера, зашто се предност не даје домаћим роштиљџијама?
"Сви капацитети су им пуни. Сви хотели, све собе, сва места у ресторану тешко да нађете слободно место. Привредни субјекти користе ово да позову своје партнере пословне, да размењују искуства и да склапају нове пословне уговоре. Мислим да је боље што смо предност дали људима са стране, јер ови нашио ионако не би могли све да постигну. Трпео би им посао.
Овако сви задовољни!", појаснио је др Горан Цветановић.