ГРАДОНАЧЕЛНИК ОБИШАО РАДОВЕ НА ИЗГРАДЊИ ЈОШ ЈЕДНОГ ТРЖНОГ ЦЕНТРА У НАСЕЉУ ДУБОЧИЦА

Сутра без струје Власотинце и околна села
13.07.2022.
Власник кланице „Маринковић“ купио преостали део плаца некадашњег „Југекспреса“
14.07.2022.
Сутра без струје Власотинце и околна села
13.07.2022.
Власник кланице „Маринковић“ купио преостали део плаца некадашњег „Југекспреса“
14.07.2022.
Градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић је са сарадницима данас обишао радове на изградњи новог тржног центра у насељу Дубочица у склопу Идее Супер.
На конференцији за медије, градоначелник Цветановић је рекао:
„Након једног од највећих маркета у Лесковцу – Идее Супер, који смо отворили 2019. године, који је представљао прву фазу радова на уређењу овог простора, данас смо овде како бисмо обишли радове на другој фази, односно на изградњи такозваног мини тржног центра. Инвеститор, ЈЦГ ДОО Београд, очекује завршетак радова на изградњи још једног тржног центра у Лесковцу на 2050 квадрата, колико има и Идеа, до 15. септембра. Након завршених грађевинских радова, закупци ће кренути са опремањем и уређењем 4 локала од по 500 квадрата у којима ће пословати познати брендови. Овај пројекат вреди милион евра. После овог тржног центра, планира се изградња стамбено-пословног комплекса.“
Један од власника фирме ЈЦГ Београд Драгослав Јоцић је истакао да у Лесковцу живе вредни и способни људи те да је град на Ветерници добар пример повољне пословне климе:
„Ми ћемо у Лесковац довести познате светске брендове који до сада нису пословали овде. За сада једино могу да потврдим отварање продавнице Треф спорт, са осталим закупцима ћемо ускоро потписати уговоре. Са комуналним службама и надлежним одељењима града је досадашња сарадња била добра."
Како је појаснио фирма ЈЦГ се већ пет година бави изградњом и рентирањем објеката за познате закупце попут Роде, Форме Идеале, Техномедие, кинеских ланаца са којима сарађују у Пироту и Панчеву.