Подељено 150 ауто седишта

Светом Архијерејском Литургијом са почетком 08:00ч град Лесковац почиње обележавање градске славе
10.06.2022.
Пронађен украдени аутомобил у Нишу и враћен власнику
11.06.2022.
Светом Архијерејском Литургијом са почетком 08:00ч град Лесковац почиње обележавање градске славе
10.06.2022.
Пронађен украдени аутомобил у Нишу и враћен власнику
11.06.2022.
Данас је у сали Народног позоришта Лесковац настављено уручење ауто-седишта за сву децу чији су се родитељи пријавили и остварили право на једнократну помоћ у текућој године.
До сада је укупно уручено 798 ауто-седишта, а данас још 150. Сви родитељи који данас нису могли да присуствују подели моћи ће своје седиште да преузму у згради општине, у улици Пана Ђукића 9, на портирници, назаначено је на подели.
На конференцији за медије говорила је Марија Рајковић, из Кабинета градоначелника Лесковца, која је рекла:
„Град Лесковац вреднује и подржава породицу, као најважнију институцију друштва. Да је то тако говоре и бројне мере популационе политике које град Лесковац на челу са градоначелником Цветановићем активно спроводи, међу којима су: једнократна помоћ за породиље у износу од 10 хиљада за запослене и 20 хиљада динара за незапослене породиље, ваучери за десет прворођених беба у години у износу од 20 хиљада динара, накнада за уџбенике за све ученике првог разреда на територији града Лесковца, и за све ученике чије су породице корисници социјалне помоћи. У оквиру ових мера град субвенционише боравак деце у приватним вртићима и издваја средства за финансирање поступка вантелесне оплодње. Деца јесу живот и будућност нашег града, зато ће Лесковац сваком родитељу током одрастања детета бити сигуран партнер и стабилна подршка.“
У име родитеља говорила је Данијела Петровић, мајка мале Ленке, која се захвалила Локалној самоуправи на подршци коју константно пружа родитељима, а која је њима веома значајна.