Игралиште за децу у селу Мрштане

Доживотна казна затвора за убицу супруге из Јарсенова
07.06.2024.
Проба система јавног узбуњивања
11.06.2024.
Доживотна казна затвора за убицу супруге из Јарсенова
07.06.2024.
Проба система јавног узбуњивања
11.06.2024.
Град Лесковац и организација Хелветас настављају са издрагњом игралишта за децу и теретана на отвореном у Јабланичком округу.
„Заједно, кроз овај пројекат, стварамо средину у којој деца могу да се развијају, уче и уживају у свом прелепом детињству, које је најбољи део живота. Овде у Мрштану, као и у другим деловима нашег града и околине, изградили смо просторе који ће бити срце заједнице и места где ће и у будућности да се стварају најлепше успомене из детињства.
Вредност овог игралишта износи 3,1 милион динара и оно представља важан допринос нашој заједници. Са великом радошћу и поносом кажем да је ово само један од бројних пројеката које смо успешно реализовали у оквиру нашег заједничког улагања у будућност Лесковца и његових околних насељених места. Укупна вредност пројекта, који обухвата изградњу неколико игралишта и теретана на отвореном, износи 28 милиона и 50 хиљада динара“ – казао је у Мрштану градоначелник и најавио да ће до краја недеље бити званично отворено и игралиште у Радничком насељу.