Потписан уговор између Града Лесковца и организације Крос РТС

ДС ТРАЖИ ХИТНУ ОСТАВКУ ДИРЕКТОРКЕ МЕДИЦИНСКЕ ШКОЛЕ У ЛЕСКОВЦУ!
23.04.2024.
Сутра без струје неколико улица у Лесковцу
23.04.2024.
ДС ТРАЖИ ХИТНУ ОСТАВКУ ДИРЕКТОРКЕ МЕДИЦИНСКЕ ШКОЛЕ У ЛЕСКОВЦУ!
23.04.2024.
Сутра без струје неколико улица у Лесковцу
23.04.2024.
У Свечаној сали града Лесковца потписан је уговор између Града Лесковца и организације Крос РТС у циљу наставка већ одличне сарадње око организовања Кроса у Лесковцу.
Ово је већ традиционална трка која се одржава у нашем граду а Лесковац је град са великим бројем учесника већ дужи низ година. На предлог града Лесковаца и Зајечара, 2012. године је урађена трансформација кроса који сада траје целе године. Прошле године је по први пут Крос организован и ван граница Србије и то у Бијељини у Републици Српској. И ове године у организацији Кроса поред Локалне самоуправе узима учешће и Актив директора, затим Савез за школски спорт, Спортски савез града Лесковца и други.
Уговор је потписао Стеван Ковачевић, оснивач и директор РТС Кроса, док је у име градоначелника Лесковца др сци. мед. Горана Цветановића уговор потписао Александар Пејчић, члан Градског већа.
Након тога, одржан је и састанак у сали Градског већа, где се дискутовало око организације овог важног спортског дешавања, и договарали даљи кораци.
Почетак Кроса планира се за 17. мај, када ће трчати предшколски узраст, ученици основних и средњих школа Србије. У октобру ће и град Лесковац бити домаћин РТС Кроса где се очекује велики број такмичара.