Мира Костић ССП Лесковац – Саопштење

Jош један приватни вртић у Лесковцу – Дечији свет
12.12.2023.
Малишанима подељени пакетићи
13.12.2023.
Jош један приватни вртић у Лесковцу – Дечији свет
12.12.2023.
Малишанима подељени пакетићи
13.12.2023.
Poštovani sugrađani penzioneri,
dolazi dan kada odlučujemo o svojoj, ali i sudbini svoje dece i unuka.
Da li uopšte postoji dilema, da li glas dati onima, koji su od 2014. godine sve do 2018. godine penzionerima neosnovano smanjili penzije?! 
Mi penzioneri, smo ovu zemlji gradili svojim radom, punili penzioni fond doprinosima koji su nam odbijani od plata, i umesto da svoje penzionerske dane živimo dostojanstveno, ova vlast nam od 2012. godine daje samo milostinju. Četiri godine su umanjivali penzije pod izgovorom oporavka države, a sada kada pričaju o nikad bogatijoj Srbiji, otetih para nigde nema.
Za četiri godine ova vlast je penzionerima otela oko 840 miliona evra!
Kada na to dodamo da je sve višestruko poskupelo, ova vlast je penzionere svela na socijalne slučajeve. Sada pokušavaju da nas podmićuju jednokratim pomoćima umesto da nam obezbede dostojanstven život, i penzije od kojih ćemo moći da živimo, a ne preživljavamo! Penzije, a ne penzionerske kartice koje ničemu ne služe. 
Penzije, a ne paketi koje nisu dobili svi penzioneri!
Penzije, a ne milostinja!
Da li postoji dilema za koga ne glasati?!
Stranka slobode i pravde, i njen Forum penzionera, zajedno sa svojim koalicionim partnerima, obećava, da će odmah po dolasku na vlast, vratiti sve što je nezakonito oteto, kao i to da penzioneri više neće biti socijalni slučajevi.
Zato, 17. decembra glasajte za svoju egzistenciju, pošto su nam dostojanstvo odavno uzeli!
17. decembra zaokružite broj 7. SRBIJA PROTIV NASILJA - za republičke izbore, kao i broj 6. ŽIVETI SLOBODNO - Marinika Tepić - Zdravko Ponoš (Demokratska stranka - SRCE- Stranka slobode i pravde), za lokalne izbore. 
        

 Mira Kostić, predsednica Foruma penzionera GrO SSP Leskovac