Велико срце деце Лесковца

Оставка градоначелника Лесковца није морални чин
30.09.2023.
Сутра без струје улице Фрушкогорска и Хисарска
04.10.2023.
Оставка градоначелника Лесковца није морални чин
30.09.2023.
Сутра без струје улице Фрушкогорска и Хисарска
04.10.2023.
У оквиру Дечје недеље, која се ове године одржава под слоганом „Велико срце деце Србије“, данас је, по већ устаљеној традицији, кабинет градоначелника посетило 90-ак малишана  – предшколаца из вртића „1001 радост“ и приватних вртића Агнес, Вил, Плави чуперак, Звездица.
Ми верујемо да су деци потребна љубав, срећа, пажња, добри вртићи, школе, игралишта, паркови, на чему ми предано радимо. Ваши родитељи се труде да вам омогуће што лепши и безбрижнији живот, ваши васпитачи вам свакодневно пружају неопходна знања и вештине, којима ћете касније освајати свет. Следеће године закорачаћете у нови свет, свет школе и ваш задатак  је да будете добри ђаци, али пре свега добри и срећни људи. Само тако ћете нас све учинити поносним. 
Драга децо, надам се да ћете се лепо провести данас. Ово дружење са вама је унело радост у наш радни простор и дан пун обавеза испунило позитивном енергијом и ведрином. Хвала вам на томе, изјавила је др Лидија Димитријевић. 
Рад локалног парламента малишанима је објаснио Владимир Бранковић, заменик секретара Скупштине. Током његовог излагања они су нашли у улози одборника и имали су прилику да „изгласају“ да ли ће од следеће године имати математику као предмет у школи, физичко васпитање, али и да ли ће следеће године добити ранчеве, као што су то добили њихови другари ове године.
Милан Поповић, шеф Одељења за општу управу и заједничке послове је деци показао Свечану салу и објаснио им како долази до закључења брака, матичне књиге и књиге веначних.
Заменица градоначелника и његови сарадници одговарали су на бројна питања малих радозналих посетилаца, показали им свој радни простор, док су се малишани засладили слаткишима и сокићима.