Проширен терен у СРЦ Дубочица

Кров је круна Градске куће
14.09.2023.
Економска школа у Лесковцу обележила 75 година постојања
15.09.2023.
Кров је круна Градске куће
14.09.2023.
Економска школа у Лесковцу обележила 75 година постојања
15.09.2023.
Терен у „великој сали“, није био спреман за евробска такмичења, због тога се за време летње паузе радило на проширењу терена. Град Лесковац је издвојио 2,2 милиона динара за ове радове
Андрија Атанасковић, члан Градског већа, рекао је да Град Лесковац ове године издваја рекордних 125 милиона динара за финансирање спортских клубова и истакао је да град доста улаже и у спортску инфраструктуру, поменувши терен са вештачком травом, скејт парк, халу Партизан, нову сала у ОШ Вожд Карађорђе, реконструисану сала у школи Васа Пелагић, преко 25 терена за мале спортове, као и велелепни стадион вредности 2,5 милијарде динара.
Миодраг Рајковић, директор Спортско рекреативног центра Дубочица, истакао је да све што овај спортски центар ради, ради у сарадњи са градом Лесковцем. Захваљујући подршци града и градоначелника, како је навео, СРЦ Дубочица настоји да створи што боље услове за спортисте јер као модел на који се треба угледати има новоизграђени стадион Дубочица.
На конференцији се обратио и градоначелник Цветановић, захвалио се магистру Александру Ђуровићу, једном од најбољих спортиста не само Лесковца, већ и региона, на томе што има велико разумевање за спортисте. Како је навео, у договору са њим и директором СРЦ Дубочице, џудисти Милану Михајловићу ће бити на располагању 150 до 200 метара квадратних простора у овом спортском центру, где ће моћи да се обучавају спортисти у борилачким вештинама.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *