Из буџета града данас за зараде запосленима исплаћено 115,4 милиона динара
18.08.2023.
Потпиши петицију – ГГ За Лесковац заједно
22.08.2023.
Из буџета града данас за зараде запосленима исплаћено 115,4 милиона динара
18.08.2023.
Потпиши петицију – ГГ За Лесковац заједно
22.08.2023.
Као сваки добар домаћин, када дочекује госта у свом дому жели да му покаже оно најбоље, тако је градоначелник  Лесковца др Горан Цветановић јуче угостио Жељка Самарџића показавши му новоизграђени, светски а наш - стадион Дубочица.
Господине Самарџићу, добродошли у наш диван град на Ветерници. Данас је историјски дан за наш град, поред тога што почиње 33. Роштиљијада, одржава се и прва званична утакмица на нашем новом градском стадиону, с тога смо одлучили да пријем за нашег госта уприличимо управо овде, на србском „Олд трафорду“ на нашој Дубочици. Сигуран сам да ће наши суграђани и сви посетиоци уживати.
Нашем госту још једном желим топлу добродошлицу у наш град који краси богата и дуга историја, бројне природне лепоте, многи споменици културе, град укусних ђаконија, град младих. град културе и спорта али пре свега град добрих домаћина који увек раширених руку  и отвореног срца дочекује драге госте, рекао је видно узбуђен од радости градоначелник Лесковца.
Радује ме то што смо сви заједно овде део једног дивног исторјског тренутка. Осећам се почашћеним, хвала вам на томе што сте баш мене позвали да будем гост у вашем граду.
Ја иначе дуго година долазим у вашем граду, овде никад нисам имао ни најмању непријатност.
Увек ми је овде било лепо, надам се да ће тако бити и вечерас, изјавио је легенда домаће поп музике.