Лабораторија М Лаб почела са радом

Локална самоуправа града Лесковца више није кредитно задужена
22.05.2023.
Са технологијом на ти
22.05.2023.
У Лесковцу је данас почела са радом Лабораторија за биохемију са хематологијом и имунохемијом М Лаб. Отварању лабораторије присуствовао је градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић са својим сарадницима.
Он је истакао да су лабораторије почетна карика у здравственој заштити и похвалио чињеницу да су власници ове лабораторије после завршених факултета одабрали да се врате у свој град и у њему започну посао. Истакао је да је Лесковац град са позитивим пословним окружењем, о чему сведочи и БФЦ сертификат са 96,33 % испуњености критеријума.
„Сигуран сам да ћете квалитетом здравствених услуга стећи поверење и поштовање наших суграђана. Ваш успех је успех свих нас, а на град Лесковац можете да се ослоните, јер односе са приватним сектором градимо на партнерским основама“, закључио је градоначелник Цветановић и породици Цекић пожелео много успеха у раду, да наставе да расту и у годинама које следе проширују своје капацитете.
Милица Цекић, власница лабораторије, истакла је да је након завршеног Фармацеутског факултета у Београду своју каријеру одлучила да гради у родном граду, који јој је у срцу и за који је емотивно и породично везана, а који полако постаје град будућности и центар југа Србије, у коме млади имају шансе да нађу своје место и да сви заједно иду напред.
„У нади да ћемо у будућности још више сарађивати, желим свима добродошлицу на отварање ове лабораторије која је у поређењу са оним што Град и држава улажу у здравство у нашем граду можда детаљ који ће у целом том систему омогућити бољу здравствену заштиту свим нашим суграђанима.“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

cropped-cropped-cropped-tabicon-1.png
👋 Добродошли на Прагматикос! Све новости, вести и занимљивости можете пратити управо овде, на једном месту! Телефон: 064 / 4 377 377 - Мејл: pragmatikosinfo@gmail.com
Упознај Прагматикос