Лабораторија М Лаб почела са радом

Локална самоуправа града Лесковца више није кредитно задужена
22.05.2023.
Са технологијом на ти
22.05.2023.
Локална самоуправа града Лесковца више није кредитно задужена
22.05.2023.
Са технологијом на ти
22.05.2023.
У Лесковцу је данас почела са радом Лабораторија за биохемију са хематологијом и имунохемијом М Лаб. Отварању лабораторије присуствовао је градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић са својим сарадницима.
Он је истакао да су лабораторије почетна карика у здравственој заштити и похвалио чињеницу да су власници ове лабораторије после завршених факултета одабрали да се врате у свој град и у њему започну посао. Истакао је да је Лесковац град са позитивим пословним окружењем, о чему сведочи и БФЦ сертификат са 96,33 % испуњености критеријума.
„Сигуран сам да ћете квалитетом здравствених услуга стећи поверење и поштовање наших суграђана. Ваш успех је успех свих нас, а на град Лесковац можете да се ослоните, јер односе са приватним сектором градимо на партнерским основама“, закључио је градоначелник Цветановић и породици Цекић пожелео много успеха у раду, да наставе да расту и у годинама које следе проширују своје капацитете.
Милица Цекић, власница лабораторије, истакла је да је након завршеног Фармацеутског факултета у Београду своју каријеру одлучила да гради у родном граду, који јој је у срцу и за који је емотивно и породично везана, а који полако постаје град будућности и центар југа Србије, у коме млади имају шансе да нађу своје место и да сви заједно иду напред.
„У нади да ћемо у будућности још више сарађивати, желим свима добродошлицу на отварање ове лабораторије која је у поређењу са оним што Град и држава улажу у здравство у нашем граду можда детаљ који ће у целом том систему омогућити бољу здравствену заштиту свим нашим суграђанима.“