Градоначелник Цветановић са селектором Стојковићем и делегацијом ФСС обишао стадион

Радови на изградњи Хисарског пута
25.04.2023.
Заштита ратних меморијала Лесковца
26.04.2023.
Радови на изградњи Хисарског пута
25.04.2023.
Заштита ратних меморијала Лесковца
26.04.2023.
Делегација Фудбалског савеза Србије коју су чинили потпредседник Бранислав Недимовић, генерални секретар Јован Шурбатовић, селектор А тима Драган Стојковић и директор репрезентације Стеван Стојановић, обишла је данас стадион „Дубочица“ у Лесковцу и изразила срећу и задовољство што је Србија добила један модеран и функционалан фудбалски објекат по највишим стандардима УЕФА.
У друштву градоначелника Лесковца др сци. мед. Горана Цветановића, његових сарадника и потпредседника Фудбалског савеза Региона источне Србије Владана Гашића, чланови делегације имали су прилику да обиђу све важне структуре ‘лесковачке лепотице’ (свлачионице, трибине, ВИП и медијску ложу, простор за снимање и имплементацију ВАР технологије) и да се увере у идеалне услове на стадиону, чије је званично отварање планирано за другу половину маја.
Важно је истаћи да је пре неколико дана инспекцију извршила и комисија ФСС за стадионе и игралишта на челу са Небојшом Ивковићем, а њихова позитивна оцена гарантује да ће стадион у Лесковцу добити међународну лиценцу и стећи право да организује утакмице највише међународне категорије.
Радују и позитивни утисци селектора Драгана Стојковића и директора Стевана Стојановића, с обзиром на идеју Савеза да А репрезентација једну од утакмица у јесењем циклусу квалификација за Европско првенство одигра управо у Лесковцу.
Извор текста: https://fss.rs/