ЦВЕТАНОВИЋ: НАРОД ВИДИ И ЗНА КОМЕ МОЖЕ ДА ВЕРУЈЕ, И ТО ЈЕ И ПОКАЗАО ВЕЛИКОМ ПОДРШКОМ СРПСКОЈ НАПРЕДНОЈ

Пливачи ПК Лесковац освојили 19 медаља
13.03.2023.
ИЗ ГРАДСКОГ БУЏЕТА 8,7 МИЛИОНА ЗА СПОРТСКЕ КЛУБОВЕ
13.03.2023.
У време када председник Републике Србије Александар Вучић позива на најшири консензус и јединство народа како би се држава одупрла међународним притисцима по питању Косова и Метохије, шачица људи иде по Србији позивајући на протесте, у намери да дестабилизацијом и распиривањем подeла прикупља јефтине политичке поене.
Подсећамо врле „родољубе“, међу којима има и оних који зарад личне користи лако пресвлаче политичке дресове или чак заступају интересе албанских криминалних структура, да је политика председника Вучића јасно и недвосмислено експлицирана његовим речима: „Положио сам заклетву на Устав Србије и Мирослављево јеванђеље. Ја да будем онај који ће потписивати независност Косова – нећу бити никада“. Приче о некаквој капитулацији и издаји националних интереса, које прокламују припадници квазипатриотских струја на српској политичкој сцени, потпуно су депласиране, злонамерне и косе се са потребом за чувањем мира и стабилности у времену које је за наш народ врло изазовно.
Политичке опције које свом народу желе добро и које не стављају свој партијски интерес и борбу за цензус и фотеље изнад интереса сопственог народа, у оваквим тренуцима, када се српски народ суочава са огромним притисцима и мора да води мудру спољну и унутрашњу политику, треба да иступају као брана националних интереса, а не као додатни фактор унутрашњих притисака и дестабилизације. Тиме што поступају потпуно у супротности са одговорном државотворном политиком, припадници тзв. „цензус коалиције“, само доказују да им је лични интерес главна водиља у политичком деловању. То су и доказали на посебним седницама републичког парламента о Косову и Метохији, када су пропустили прилику да конструктивним предлозима и сугестијама дају допринос решавању горућег националног питања, изабравши да инцидентима и насртајем на председника државе привуку пажњу на себе. Срећом, народ види и зна коме може да верује, и то је и показао великом подршком Српској напредној странци, а поготово председнику Вучићу на последњим изборима, дајући му апсолутни легитимет да заступа његове интересе. Није на одмет поменути да то увиђају чак и чланови назовипатриотских партија, па им се одбори осипају, а чланство прелази у Српску напредну странку, јер у њој види гарант за политику мира и стабилности, а у председнику Вучићу правог и истинског борца за чување суверенитета и територијалног интегритета Републике Србије.
Као што је председник Вучић истакао када је говорио о формирању Народног покрета за државу, за нас је важно да ангажујемо све паметне људе, све оне који су за нормалну, пристојну Србију, све оне који желе развој и напредак Србије, да се ујединимо сви, да сачувамо нашу децу за будућност. То је политка мира и уједињења иза које поносно стојимо и од које неће одустајати.
Председник ГрО СНС Лесковац и члан Председништва СНС др сци. мед. Горан Цветановић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *