Традиционални пријем за представнике медија код Градоначелника

Подељени уговори за финансирање и суфинансирање спортских клубова
12.01.2023.
Представници Црвеног крста Лесковца поделили пакетиће деци из самохраних социјално угрожених породица
13.01.2023.
Подељени уговори за финансирање и суфинансирање спортских клубова
12.01.2023.
Представници Црвеног крста Лесковца поделили пакетиће деци из самохраних социјално угрожених породица
13.01.2023.
Градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић је данас организовао традиционални пријем за представнике медија уочи православне Нове године.
Обраћајући се медијским радницима који су се одазвали позиву градоначелник Цветановић је казао да су медији кључна карика у ланцу обавештавања јавности о догађајима у друштву, у једном граду, држави и читавом свету и да се систем информисања у највећој мери ослања на медије, те да из тога проистиче задатак руководилаца локалне самоуправе и државе да се обезбеди подршка редовном, правовременом и истинитом извештавању, чему је град Лесковац веома посвећен.
„Сматрам да је Лесковац град у којем медији свој посао обављају апсолутно неспутано и верујем да је наша локална самоуправа добар партнер свима. Трудимо се да будемо отворени за све, да свима изађемо у сусрет, све у циљу да наши суграђани буду упознати са свиме што их занима. Желим да вам се захвалим што јавности преносите наше активности у нади да ћемо наставити успешну сарадњу и наредне године“ – додао је градоначелник и нагласио да средства опредељена за финансирање пројеката из области јавног информисањња у овој години износе 40 милиона динара, 10 више него у претходној, нагласио да се Лесковац према овим издвајањима налази међи првих 5 локалних самоуправа у Србији, у односу на буџет, и свима пожелео здравље, много успеха и среће у наредној години и закључио да локална самоуправа и медији раде заједнички у циљу боље живота грађана.
Све присутне је поздравио и обратио се  Драган Маринковић - Молдер, главни и одговорни уредник портала Решетка. Он се осврнуо на однос између новинара у Лесковцу уз нагласак да нема колегијалности, јединства и слоге међу њима.
"Хвала што сте повећали суму за пројектно финансирање, надам се да ће она нешто променити у овом погледу. Колегама желим да тај новац искористе у служби грађана. Част ми је што стојим за овом говорницом, зато што током 20 година моје каријере никада нисам од стране Вас доживео неки притисак" - рекао је Маринковић обраћајући се градоначелнику коме је, као и колегама пожелео све најбоље.