Друга награда за „Роштиљијаду“ на Међународном сајму туризма у Крагујевцу

ИСПЛАЋЕНА ЈЕДНОКРАТНА ПОМОЋ ПОРОДИЉАМА
28.11.2022.
Део Рудара без струје сутра и у четвртак
28.11.2022.
ИСПЛАЋЕНА ЈЕДНОКРАТНА ПОМОЋ ПОРОДИЉАМА
28.11.2022.
Део Рудара без струје сутра и у четвртак
28.11.2022.
Након успешног представљања на Међународном сајму туризма у Новом Саду, Туристичка органзиација града Лесковца учествовала је на 13. Међународном сајму туризма и сеоског туризма који се под слоганом „Изабери своје путовање“ одржано у хали Шумадија сајма у Крагујевцу од 24. до 26. новембра 2022. године.
У присуству представника ресорних министарстава, амбасаде Израела, представника туристичких организација града Крагујевца, сајам је отворила народна посланица Наташа Јовановић. Присутнима се на отварању обратила и директорка Туристичке огранизације србије, Марија Лабовић. Туристичке потенцијале и атракције током трајања сајма представило је преко 50 излагача, углавном локалних туристичких огранизација из Србије, Црне Горе, Босне и Херцеговине и Северне Македоније.
И ове године, на штанду ТОЛ-а, туристичку понуду представиле су и колеге из Туристичких организација Бојника и Медвеђе, те су посетиоци сајма имали прилику да се на једном месту упознају са већим делом понуде Јабланичког округа. Путем пропагандног материјала и видео презентација, презентована су сва значајна културна и забавна дешавања у нашем граду, природни потенцијали и кутлурно-историјске знаменитости.
Представљање града Лесковца на Сајму улепшала је промоција Роштиљијаде, коју је Туристичке организација града Лесковца приредила у сарадњи са предузећем „Месокомбинат“ и пиваром „Лесковачко пиво“. Том приликом, многобројни посетиоци уживали су у гастрономским специјалитетима нашег краја.
Последњег дана Сајма уручене су награде најбољим излагачима за најуспешнију промоцију, најуређенији излагачки простор и најбољи промотивни материја. Туристичкој организацији Лесковца додељено је признање за освојено друго место у категорији најуспешнијих промоција.
Током сва три сајамска дана организован је богат програм, стручна предавања за излагаче, промоције и пратећи забавни садржаји за посетиоце, уз наступ крагујевачких фолклорних ансамбала и певачких група.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *