Прошао за 10 минута два пута кроз црвено у центру града

Србија сади
13.11.2022.
РЕДОВНА ИЗДВАЈАЊА ЗА ОБЛАСТ ОБРАЗОВАЊА
14.11.2022.
Србија сади
13.11.2022.
РЕДОВНА ИЗДВАЈАЊА ЗА ОБЛАСТ ОБРАЗОВАЊА
14.11.2022.
Припадници Министарства унутрашњих послова у Лесковцу и Власотинцу, у протекла три дана, искључили су из саобраћаја четворицу возача који су возили под дејством алкохола, од којих је један био и под дејством психоактивних супстанци.
Полиција је на подручју Лесковца зауставила двадесетчетворогодишњег возача „фолксвагена“ који је возио са 1,57 промила алкохола у организму и двадесетогодишњег возача „голфа“ који је управљао са 1,48 промила алкохола и за 10 минута два пута прошао на црвено светло у центру града.
Такође, патрола је затекла четрдесеттрогодишњег мушкарца који је возио бицикл са 1,26 промила алкохола у организму и под дејством психоактивних супстанци.
У Власотинцу из саобраћаја је искључен четрдесетшестогодишњи возач комбија за кога је алкотестом утврђено да вози са 1,46 промила алкохола.
Сви возачи су задржани и против њих су поднете одговарајуће прекршајне пријаве.
Такође, за последња три дана, саобраћајна полиција открила је и санкционисала укупно 456 саобраћајних прекршаја, од којих 309 прекорачења брзине и 43 прекршаја некоришћења сигурносног појаса.
Апелујемо на возаче да поштују ограничење брзине, користе сигурносни појас и не возе уколико су пили алкохол, као и да поштују све остале саобраћајне прописе у циљу своје и безбедности свих учесника у саобраћају.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *