Због радова на водоводној мрежи у суботу 29.10.2022. од 03.-17ч. скоро цео град без воде

ГРАДОНАЧЕЛНИК НА ОТВАРАЊУ НОВОГ ПОГОНА ФАБРИКЕ ГРУНЕР У ВЛАСОТИНЦУ
25.10.2022.
РЕКОНСТРУКЦИЈА ВОДОВОДНЕ МРЕЖЕ У УЛИЦИ МИЛУТИНА СМИЉКОВИЋА У ДОЊЕМ СТОПАЊУ
26.10.2022.
ГРАДОНАЧЕЛНИК НА ОТВАРАЊУ НОВОГ ПОГОНА ФАБРИКЕ ГРУНЕР У ВЛАСОТИНЦУ
25.10.2022.
РЕКОНСТРУКЦИЈА ВОДОВОДНЕ МРЕЖЕ У УЛИЦИ МИЛУТИНА СМИЉКОВИЋА У ДОЊЕМ СТОПАЊУ
26.10.2022.
Станиша Ристић, директор Јавно комуналног предузећа Водовод Лесковац је данас обавестио предтавнике медија и јавност да ће санација квара започета претходне недеље бити настављена овог викенда.
 "Санација квара која је требала да буде завршена претходне недеље нажалост није у потпуности изведена због недостатка делова за које није могло да се зна да су неопходни, док се квар након копања није утврдио.
 
ЈКП Водовод је набавило неопходне делове за санацију квара на цевоводу питке воде фи1000 и радници овог предузећа ће приступити наставку санације истог.
 
План је да у петак на суботу, 28. на 29. октобар, у 3 часа ујутру затворимо воду, испразнимо мрежу до 7 ујутру и да санација према проценама буде завршена до 17 часова у суботу. Као и претходни пут цистерне са водом ће бити обезбеђене, а распоред ћемо благовремено доставити медијима.
 
Разумем да је ово велики проблем за наше суграђане, али поправка је неопходна и молим их за разумевање и стрпљење, а ми ћемо се трудити да што брже санирамо квар, надам се са до непредвиђених ситуација неће доћи.
 
Очекујемо да воде буде, са нижим притиском, али у неким деловима града је неће бити, нарочито у стамбеним зградама" - нагласио је данас Ристић и још једном замолио све за разумевање.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *