Председник Србије Александар Вучић обишао радове на Градском стадиону у Лесковцу (видео)

ИСПЛАЋЕНА 58. РАТА РЕПРОГРАМА СА ЕПС-ОМ
21.10.2022.
ЗАПОСЛЕНИ У ГУ, ЈАВНИМ ПРЕДУЗЕЋИМА И УСТАНОВАМА ЧИСТИЛИ КАНЦЕЛАРИЈЕ
22.10.2022.
ИСПЛАЋЕНА 58. РАТА РЕПРОГРАМА СА ЕПС-ОМ
21.10.2022.
ЗАПОСЛЕНИ У ГУ, ЈАВНИМ ПРЕДУЗЕЋИМА И УСТАНОВАМА ЧИСТИЛИ КАНЦЕЛАРИЈЕ
22.10.2022.
Председник Републике Србије Александар Вучић обишао је данас радове на изградњи новог Градског стадиона у Лесковцу, који се гради по највишим УЕФА стандардима, са капацитетом од 8.136 седећих места, и најавио да ће Лесковац добити нови модеран стадион.
Председника је дочекао градоначелник др сци. мед. Горан Цветановић, као и фудбалери ФК Дубочица и заједно су председнику уручили поклон - урамљени дрес на коме пише број 10 А. Вучић ФК Дубочица.
Председник Вучић је захвалио и пожелео да имају више успеха, и поручио им да ће на том стадиону моћи да играју утакмице већ од 2. или 3. априла наредне године.
Председник Вучић је додао да је ће Лесковчани добити леп стадион на коме ће љубитељи фудбала уживати.
"Биће као на најлепшим стадионима у Европи", истакао је председник Вучић.
Рекао је да је Лесковац можда и највише напредовао када је реч о локалним финансијама, с обзиром да су раније имали дугове. Сада су за пример, навео је председник Вучић.
У разговору са градоначелником Цветановићем преседник је питао, а на претходно питање новинара, како ће се звати стадион и предложио да за име питају грађане на конкурсу.
Председник Вучић је рекао да ће и стадиони у Зајечару и Лозници који се граде бити завршени у периоду од фебруара до априла следеће године.
Председник Вучић раније је рекао да ће стадион у Лесковцу подићи вредност станова и земљишта, али и бити нови центар града.
Такође, рекао је да су овакви пројекти од пресудног значаја за омладину, неговање спортске културе и развијање здравих навика.
Председника Вучића су данас дочекали и некедашњи играчи Дубочице.