Заједно за Лесковац: Изјава вечите министарке Михајловић дискутабилна

ЛЕСКОВЧАНИ ЋЕ И ОВЕ ГОДИНЕ ПОДРЖАТИ ДАН БЕЗ АУТОМОБИЛА
21.09.2022.
Исплата редовне и привремене новчане накнаде за август
21.09.2022.
ЛЕСКОВЧАНИ ЋЕ И ОВЕ ГОДИНЕ ПОДРЖАТИ ДАН БЕЗ АУТОМОБИЛА
21.09.2022.
Исплата редовне и привремене новчане накнаде за август
21.09.2022.
Изјава министарке Зоране Михајловић да су од мера штедње електричне енергије изузете школе, вртићи и болнице веома је дискутабилна, јер су болнице у Србији па и Лесковачка добиле препоруку за штедњу из Министарства и већ почеле да је спроводе.
Шизофрена политичка ситуација у Србији која се манифестује, између осталог, сталним одлагањем избора Владе, борбом политичких фракција у владајућој коалицији односно криминалних организација за добијање министарстава и политичког утицаја у новој Влади, доводи до смешних ситуација, које одсликавају постојећу трагичну ситуацију у земљи Србији. Досадашња, сада Техничка влада, је биле оптерећена унутрашњом борбом министара за интересе страних држава, криминалних организација и политичких фракција, захваљујући којима су изабрани у ту Владу. Зато смо чест били сведоци сукоба министара из исте Владе око појединих питања, који су се међусобно оптуживали за криминал, за служење другим државама, за незнање и неспособност итд.
Врло често је у тим конфликтима учествовала вечита министарка Михајловић, грађанима Лесковца позната по дозволи датој предузећу ПВВ за третман опасног отпада. Она је данас изјавила да се мере штедње електричне енергије не односе на болнице и школе иако су те установе добиле препоруке, „читај“ наредбе које мере морају да предузимају.
Борба за министарска места, која макар привремено обезбеђују заштиту од кривичног гоњења и наставак нескривене пљачке улази у завршну фазу, тако да грађанима мора да буде јасно да нас чека тешка зима, управо због њих и њиховог шефа и да је то тек почетак. Већ имам двоцифрену инфлацију, немамо шећер и млеко, а ускоро и друге животне намирнице, већ сада понегде нестаје струје, иако нам је наш супермен до пре непуних месец дана тврдио да је, онако поносам и свемогућ, обезбедио енергенте за целу зиму и напунио државне резерве свиме и свачиме. Тачно је, они и њихове породице неће трпети а нама како буде а биће све горе и горе сво док их не излечимо од болести која се зове неограничена власт.