Желимо да што више људи дође на Роштиљијаду! Карлеуша најавила спектакл

Остварени резултати од 2020. до 2022. године
20.08.2022.
Сутра без струје насеље Ламеле и неколико околних улица
22.08.2022.
Остварени резултати од 2020. до 2022. године
20.08.2022.
Сутра без струје насеље Ламеле и неколико околних улица
22.08.2022.
У просторијама Туристичке организације Лесковац, одржана је конференција за новинаре поводом предстојеће Роштиљијаде 2022. која почиње у понедељак 22.августа где ће поред свих уметника певати и естрадна дива Јелена Карлеуша. 

 

- Свечано отварање манифестације у понедељак у 20:45 часова. Ова манифестације се одржава више од 30  година и та чињеница говори колики значај има за град. Осим што је битна за град Лесковац, она је исто толико битна и за републику Србију.  Основна обележја ове манифестације јесу градиционално добра и гастрономска обележја, квалитетан забавни програм који ће наравно пратити и ову Роштиљијаду, гостољубивост.
Ми ћемо се наравно потрудити да и ове године будемо добри домаћини, да угостимо велики број гурмана и љубитеља добре забаве и хране и да оправдамо поверење људи - изјваила  је ПР ове установе Ана. 
- Ми смо добитници најпрестижније награде "Туристички цвет",  наравно морамо да оправдамо то што смо добили и да ова година буде још боља. Прошле године смо имали брдо проблема око ковида, заштитних ограда, пунктова... То је урађено на мишиће са великом муком.
Што се тиче ове Роштиљијаде, мало ме брине време, остало је све спремно. Било како било, ми морамо да радимо.
Одлука градоначелника је да концерти буду на тргу. Сваке године се трудимо, ослушкујемо народ, направили смо организацију концерата да за свачији укус има по нешто. Ми морамо да испунимо све жеље, свиђало се то неком или не.
Могу да кажем да нам долази у госте једна велика звезда каква је Јелена Карлеуша, која се посебно спрема за концерт, траживши додатне лед екране и специјалне ефекте.
Желимо да што више људи дође на Роштиљијаду - објаснио је директор ТОЛ Небојша Коцић.