ПОЗИВ НА “УМРЕЖАВАЊЕ” МЛАДИХ

У аква парку Атина почеле игре на води
25.07.2022.
Рукомет на песку, пријаве почињу данас
26.07.2022.
Позивају се студенти на бесплатно тродневно „УМрежавање“ које ће се одржати од 2 - 4. септембра 2022. на Златибору!

Пријаве су отворене до 12.8.2022. године.
„УМрежавање“ је догађај који се организује по трећи пут са циљем пружања подршке и могућности студентима из Лесковца који студирају широм Србије да се „умреже“ и разменом идеја допринесу развоју града.
Као и пре три године, када је члан градског већа Стефан Китановић, организовао прво умрежавање успешних студената, догађај ће бити одржан и ове године, при чему је капацитет овога пута још већи (до 50 студената), захваљујући великој подршци градоначелника Лесковца др сци. мед. Горана Цветановића и несебичном доприносу спонзора.
Приликом селекције студената, као један од критеријума биће узет у обзир СV и пријавни образац, али и брзина пријаве.
Студенти могу преузети пријаву за „УМрежавање 2022“ на овом линку: http://kzm.gradleskovac.org/images/dokumenta/konkursi/prijava-umrezavanje-zlatibor-2022.doc
Попуњену пријаву и CV слати на е-маил адресу stefankitanovic92@gmail.com
За студенте је обезбеђен превоз, као и смештај у самом центру Златибору и то на бази пуног пансиона (доручак, ручак, вечера) уз пратеће активности и садржаје (предавања, радионице), а све то потпуно бесплатно.
Уколико студенти имају нејасноћа у вези са пријавом или су им потребне додатне информације могу да се јаве члану Градског већа Стефану Китановићу на број 064/9345281.
Утиске са првог и другог „УМрежавања“ можете погледати на следећем линку: https://www.youtube.com/watch?v=wmcWe3EV9tU

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *