Полиција имала пуне руке посла: Током викенда из саобраћаја искључена шест возача, возач Форда ударио у бетонску бандеру…

За сада неће бити бициклистичких стаза на путевима према Лебану и Вучју
18.07.2022.
Без струје сутра 13 улица
19.07.2022.
За сада неће бити бициклистичких стаза на путевима према Лебану и Вучју
18.07.2022.
Без струје сутра 13 улица
19.07.2022.
Припадници Министарства унутрашњих послова у Лесковцу, Бојнику, Лебану и Власотинцу, током викенда, задржали су петорицу возача који су возили под дејством алкохола и једног возача под дејством психоактивних супстанци.
Полиција је у Лесковцу, током редовне контроле саобраћаја, зауставила четрдесетдвогодишњег возача „бмв“ који је управљао возилом под дејством бензодијазепина .
У току викенда догодиле су се и две саобраћајне незгоде у којима није било повређених лица, а изазвали су их возачи под дејством алкохола. Двадесетдеветогодишњи возач "голфа" управљао је са 1,5 промила алкохола у организму, када се сударио са шездесетседмогодишњим возачем "сеата", а четрдесетседмогодишњи возач "тојоте",  управљајући возилом са измерених 2,13 промила алкохола, слетео је са пута.
У околини Бојника такође се догодила се саобраћајна незгода само са материјалном штетом коју је изазвао четрдесетједногодишњи возач"форда" када је слетео са коловоза и ударио у бетонску ограду управљајући са 1,54 промила алкохола у организму.
Полиција у Лебану контролисала је четрдесетједногодишњег возача "аудија" код кога је измерено 3,14 промила алкохола, док је полиција у Власотинцу зауставила тридесетседмогодишњег возача "мерцедеса" којим је управљао са 2,19 промила алкохола у организму.
Против свих  возача ће бити поднете прекршајне пријаве по Закону о безбедности саобраћаја на путевима.