Сопственим напорима овај брачни пар произведе 20.000 литара ракије од дуње, шљиве, крушке, кајсије која се пласира широм наше државе. Дестилерија Александар у производњи користи најсавременију технологију, у коју улаже највећи део зараде, па и не чуди што ова фирма има чак пет заштићених брендова – жуту дуњу, дуњу голд, виљамовку, шљиву и кајсију. Сировина коју користе је воће високог квалитета из воћњака у родном Загужану које лично обрађују – дуњу на 8 хектара, крушку на 3 хектара и шљиву на 1 хектар, док кајсију набављају из Гроцке. Током обиласка господин Јовица нас је детаљно упознао са процесом производње и фасцинантно је то што овај брачни пар врши производњу од почетка до краја.“
Власник дестилерије „Александар“ Јовица Илић се захвалио градоначелнику Цветановићу на посети и подршци и казао:
"Без подршке локалне самоуправе не бисмо могли да све постигнемо. Уз подршку ми сада ширимо воћњаке и комплетан асортиман. Све је домаћа производња, апаратура је рађена од домаћег бакра, а уз субвенције локалне самоуправе смо успели да набавимо све. Задовољни смо и сви смо породично укључени у посао, супруга, син и ја. Почеци дестилерије датирају од 1947. а ја сам покренуо брендирање и оригинално флаширање."