ЗАВРШЕНА КОМПЛЕТНА РЕКОНСТРУКЦИЈА УЛИЦЕ ДИМИТРИЈА ТУЦОВИЋА

Уређење тротоара у улици Моше Пијаде се приводи крају
03.06.2022.
Завршени радови на реконструкцији булевара Николе Пашића, уложено преко 800 милиона динара
05.06.2022.
Уређење тротоара у улици Моше Пијаде се приводи крају
03.06.2022.
Завршени радови на реконструкцији булевара Николе Пашића, уложено преко 800 милиона динара
05.06.2022.
Улица Димитрија Туцовића која излази на Булевар Николе Пашића је саобраћајница која је била у јако лошем стању тако да је локална самоуправа града Лесковца фебруара текуће године започела реконструкцију исте.
Рехабилитација улице је подразумевала замену водоводне мреже, уређење коловоза и тротоарских површина у дужини од 440 метара, и за те намене из буџета града издвојено је 32,4 милиона динара. Радови су започети скидањем старог асфалта, затим је урађена водоводна мрежа, уграђена су два слоја асфалта а тротоари су поплочани бехатон плочама. Ови радови су завршени тако да је тим поводом одржана конференција за медије. Градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић се током свог обраћања осврнуо на уређење улица у овом делу града:
„Ми смо посвећени уређењу улица и трудимо се да том послу приступамо систематски, тако да смо након почетка изградње и  реконструкције Булевара Николе Пашића која вреди 320 милиона динара, приступили уређењу ове улице, али и улица Ивана Милутиновића, 25 милиона динара и Ђука Динић - 1,2 милиона. Ове инвестиције су важне за све грађане Лесковца јер ће саобраћај бити растерећенији и безбеднији и верујте да смо поносни на сваки реконструисани метар улице и тротоара нашег града. Као што сте имали прилику да видите поменути радови на Булевару Николе Пашића се такође приводе крају, тако да ћемо сутра у вечерњим часовима, у 21 сат, одржати конференцију којом ћемо озваничити завршетак овог важног пројекта.“