Представљање туристичке понуде града Лесковца на Београдском манифесту

Сутра без струје насеље Бобиште
30.05.2022.
Фирма ХСВ из Власотинца донирала санитетско возило Установи за одрасле и старије
31.05.2022.
Сутра без струје насеље Бобиште
30.05.2022.
Фирма ХСВ из Власотинца донирала санитетско возило Установи за одрасле и старије
31.05.2022.
Туристичка организација града Лесковца учествовала је на осмом Београдском манифесту, фестивалу манифестација и дестинација који је протеклог викенда одржан у Београду на новој атрактивној локацији „Сава променади“.
Београдски манифест је у петак 27. маја отворила помоћница министарке за туризам Јелена Миленковић Орлић истакавши да ова манифестација спаја генерација и доприноси унапређењу туристичке понуде Београда и целе Србије. Присутним посетиоцима се на отварању обратила и директорка Туристичке органзиације Србија Марија Лабовић која је истакла да је ово изузетно важан облик промоције наших туристичких дестинација и то у Београду, као највећем тржишту када су домаћи туристи у питању.
Манифестација је са својим керативним коцептом представљања дестинација осмишљена као јединствени породични сајам на отвореном, подељен у десет фастивалских зона.
Штанд ТОЛ-а био је смештен у зони „Адути Србије“ где су представљеме традиционалне и културолошке различитости и лепоте више од 60 градова и општина Србије. Представници ТОЛ-а су преко бројних штапманих туристичких публикација и у директном контакту са заинтересованим посетиоцима, посебно из иностранства представили комплетну туристичку понуду града.
Представљање града Лесковца на Београдском манифесту улепшала је промоција Роштиљијаде, где су многобројни посетиоци могли да пробају и уживају у гастрономским специјалитетима нашег краја.