НОВЕ МАШИНЕ ЗА ЈКП ГРДЕЛИЦА

Нова улагања у основој школи у Грделици
26.05.2022.
Асфалтира се део пута према Вучју
27.05.2022.
Нова улагања у основој школи у Грделици
26.05.2022.
Асфалтира се део пута према Вучју
27.05.2022.
Јавно комунално предузеће „Грделица“ наставило је са модернизацијом возног парка уз велику подршку Града Лесковца све у циљу квалитетнијег пружања услуга свим суграђанима, али и за обављање свих поверених послова на високом нивоу.
Предузеће је поводом набавке нових машина посетила заменица градоначелника др Лидија Димитријевић која је тада казала:
„Реч је о новом трактору који ће користити служби хигијене и зеленила, као и тракторске приколице, док је у току ове године набављен и електрични усисивач за чишћење улица и тротоара, све укупне вредности 6,3 милиона динара. Подсетићу вас да су Јавно комунално предузеће Грделица и сва остала предузећа овог типа у граду дуго била запостављена.
Укупно је до сада у набавку механизације за ЈКП Грделица уложено 85 милиона динара.“
Директор ЈКП Грделица Братислав Цветковић је захвалио локалној самоуправи на челу са градоначелником др сци. мед. Гораном Цветановићем на улагањима и подршци. „Ова машина ће умногоме олакшати одржавање хигијене на површинама јавне намене и зеленим површинама. Ми планирамо да наставимо да радимо на побољшању водоводне мреже. У 2022. години смо извршили замену водоводних цеви на прелазу преко реке у селу Дадинце у дужини од око 90 метара.Заменили смо постојеће азбестне цеви новим полиетиленским, у току је израда пројекта измене трасе водоводне мреже и замене водоводних цеви у дужини од 13 километара од главног постројења у Градишту до саме Грделице. Сврха и циљ је боља и квалитетнија дистрибуција воде и смањење губитака на водоводној мрежи.“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *