Милош Цветановић нови-стари начелник Градске управе

ЗАВРШАВАЈУ СЕ РАДОВИ НА САНАЦИЈИ МОСТА У ТУРЕКОВЦУ
14.05.2022.
2. КОЛО ЛЕТЊЕГ ПРВЕНСТВА У ПЛИВАЊУ
14.05.2022.
ЗАВРШАВАЈУ СЕ РАДОВИ НА САНАЦИЈИ МОСТА У ТУРЕКОВЦУ
14.05.2022.
2. КОЛО ЛЕТЊЕГ ПРВЕНСТВА У ПЛИВАЊУ
14.05.2022.
На данашњој седници Градског већа за начелника Градске управе једногласно је изгласан нови-стари начелник Градске управе дипл. правник Милош Цветановић.
„За ових десетак година сте показали да имате знање, енергију, способност, да знате да радите скоро сваке суботе и недеље. Да се одазивате на позиву у било ком временском периоду ван радног времена и да сте велики борац. Када кажем борац мислим у сваком погледу с обзиром да сте то показали када вам је констатована тешка малигна болест па сте се изборили са њом. Ту сте показали јачину, снагу и за све то време нисте одуствовали са посла него сте радили од ујутру до увече. Зато сматрам да сте заслужили да у наредних пет година да истим интезитетом, знањем и искуством радите. Са друге стране никад од вас нисам чуо да је нешто немогуће урадити. Увек сте са својим тимом налазили решењеза сваки проблем.
Подсетићу вас да када сте преузели посао је било 11 начелника и 11 кривичних пријава које су касније отпале, јер сте се ви показали као борац и на вашу иницијативу и Далибора који је био тада начелник финансија, успели сте да се изборите и ту показали да сте поптуно у праву, показали снагу када дођу судске власти и када имају неке полуаргументе или лоше аргументе, да умете до краја да се изборите.
Моја једина препорука је да од понедељка одржите састанак са свим директорима, и да вам шефови одељења макар једном месечно у писаној форми достављати њихове извештаје, а њима да њихови упошљеници достављају извештај макар једном недељно и да то сумирамо једном месечно сви заједно и да презентујемо грађанима шта је урађено.
Иако је по  закону да тромесечни извештај буде изложен скупштини и јавности на поптуни увид,  ми смо то пре рока од почетка радили, и сматрам да поред тог годишњег усвајања буџета је потребно јер на тај начин коригујемо доста тога шта је све урађено. Зашто ово кажем?!
Зато што поуздано знам да неку упошљеници користе своје радно време у приватне сврхе и завршавају приватне послове. Сматрам да резултати њиховог рада нису адекватни. Чини ми се да ја радећи 15 сата дневно, не могу пола од тога да урадим, они стижу да раде приватно и да се баве пољопривредом и неким другим радом и породицом за време радног времена. Ја се дивим таквим људима и сигуран сам да у току радног времена раде своје приватне послове. Моја критика вама је та да сте превише флексибилни и да морате да имате извештај месечно и да на основу резултата рада процењујете ко заслужује ваше поверење. Све ово остале што би наши људи рекли:
Да је боље не би ваљало!“, рекао је председавајући др. сци. мед. Горан Цветановић.
Нови-стари начелник Градске управе Цветановић Милош се захвалио градоначелнику на саветима и лепим речима и додао да ће се трудити и наставити да ради још боље и квалитетније и да је рад са градоначелником привилегија и велика животна школа.