Ускршње радионице на тргу у Лесковцу

ХРИСТОС ВАСКРСЕ
24.04.2022.
Сутра без струје неколико улица у Лесковцу
26.04.2022.
ХРИСТОС ВАСКРСЕ
24.04.2022.
Сутра без струје неколико улица у Лесковцу
26.04.2022.

На новоотвореном централном градском тргу данас су организоване Ускршње радионице за најмлађе.

Поред аниматорa деца су уживала у разним сликарским импровизованим сликарским радионицама, вожњи Роштиљком, играњем голф-а на мини-голф теренима.

Све присутне је поздравила Алескандра Стојиљковић ПР градоначелника и том приликом рекла:

„Свако дружење са нашим најлмађим суграђанима за нас представља једно од највећих уживања. Град Лесковац годинама уназад организује вижњу бицикла до постројења у Богојевцу, организује дружење за све најмлађе суграђане у централном градском парку, роштиљање на Хисару, дружење у аеро и коњичком клубу и то су већ традиционалне активности које обележе свако лето у Лесковцу.

Ове године у склопу ускршњих празника град Лесковац је одлуичио да још више приближи малишанима празник и због тога је у сарадњи са предшколском установом Вукица Митровић и вртићем Агнес организована ова једна велика ускршња радионица на којој ће деца моћи да осликавају јаја, да боје цртеже са ускршњим мотивима, да се друже са аниматорима, возе роштиљком и да се такмиче у ношењу јаја у кашици у устима.

У име градоначелника др сци. мед. Горана Цветановића и читаве градске управе града Лесковца свим суграђанима честитам ускршње празнике“.