За време празника на тргу постављен терен за мини голф

ВАСКРШЊА ХУМАНИТАРНА ИЗЛОЖБА
21.04.2022.
Ускршње радионице за децу у понедељак
21.04.2022.
ВАСКРШЊА ХУМАНИТАРНА ИЗЛОЖБА
21.04.2022.
Ускршње радионице за децу у понедељак
21.04.2022.

Данас је на новоизграђеном тргу у Лесковцу постављен терен за мини голф.

Опрему неопходну за овај терен Граду је уступио предузетник који од октобра послује у Лесковцу.

Реч је о Николи Станисављевићу, власнику куглане и играонице у тржном центру Сајам који се вратио из Шведске и у свом родном граду започео сопствени бизнис. У разговору са градоначелником др сци. мед. Гораном Цветановићем одлучио је да стазе и опрему за мини голф уступи потпуно бесплатно како би Лесковчани свих узраста могли да се опробају у овом спорту.

Говорећи о овом терену, градоначелник је подсетио на план да град Лесковац у сарадњи са Центром за развој Јабланичког и Пчињског округа да изгради мини голф, и да тај пројекат није заживео.

„Сада смо на новом градском тргу поставили стазе и овом приликом позивам све наше суграђане, посебно оне најмлађе, да празнике проведу бавећи се спортом. Трг постаје централно место окупљања, па ћемо у понедељак у сарадњи са Предшколском установом Вукица Митровић и вртићем Агнес организовати Ускршње радионице на којима ће малишани имати прилику да осликавају јаја, друже се са аниматорима, да се такмиче у ношењу јаја у кашикама... Позивам све родитеље, баке, деке да доведу своју децу на трг у понедељак у 12 часова да сви уживају“ – казао је данас градоначелник.