Отворен нови малопродајни објекат индустрије меса „Браћа Ђокић“

Ж.О.К. Лесковац 98 се поразом опростио од прве Б лиге
17.04.2022.
Сутра без струје 19 села и насеље Чифлук Мира
18.04.2022.
Ж.О.К. Лесковац 98 се поразом опростио од прве Б лиге
17.04.2022.
Сутра без струје 19 села и насеље Чифлук Мира
18.04.2022.

Индустрија меса „Браћа Ђокић“ данас је проширила своје капацитете отворивши нови малопродајни објекат и брзу храну 8. по реду односно 4. у Лесковцу.

На самом почетку уприличено је пресецање врпце, а након што су свештеници лесковачке цркве освештали објекат званично је обележен почетак рада новог објекта.

Отац Дејан Станковић је казао: „Господ је благословио породицу Ћокић, расту и у духовном погледу и захваљују се Господу што је даривао њихову породицу, и тако васпитавају и своје потомке. Свака част за дар захвалности према Господу који смо узнели у виду молитве.“

Градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић је са сарадницима присуствовао отварању када је истакао да Лесковац једини у Србији поседује БФЦ сертификат са процентом испуњености критеријума од 96,33% и да је један од разлога постојање породичних фирми попут компаније Ђокић:

„Наши данашњи домаћини, породица Ђокић, су пример слоге, породичне сарадње, браћа која су се у бизнис упустила 1996. године. Од тада су успешно развијали своју компанију и она је данас постала једна од водећих у области угоститељства и трговине меса и месних прерађевина у нашем граду, а и шире, са преко 200 запослених.

Након отварања великог погона, где смо заједно присуствовали свечаности, у 2020. години са инвестицијом од преко милион евра, односно 130 милиона динара, ови вредни предузетници су наставили са инвестирањем у своју компанију и данас отварају осми малопродајни објекат и брзу храну, односно четврти у Лесковцу, док се два налазе у Крушевцу и два у Нишу. Овде ће за почетак бити запослено 8 радника, а у перспективи 15.

У наредних месец дана, биће обновљен овај простор и отворен нови ресторан Браће Ђокић, трећи по реду. Наши уважени суграђани су у куповину овог објекта, који има преко 300 метара квадратних, уложили 35 милиона динара, а у опремање још 5, укупно 40 милиона динара“- и притом додао да је ова индустрија меса носилац великих призанања попут Капетан Миша Анастасијевић и Октобарске награде града Лесковца. Честитао је на успеху и добрим породичним односима на којима се исти темељи.

Један од власника, Горан Ђокић, је на отварању казао следеће:

„Драго ми је што смо у рад пустили и овај нови, осми објекат. Ширимо капацитетет. Нова радна места, и планирамо да у току ове године отворимо још један објекат, а као што је градоначелник рекао, планирамо да за месец дана овај простор унапредимо, да буде што бољи, са понудом нових специјалитета, репрезентативних и за нашу компанију и за град Лесковац.“ Ђокић се захвалио градоначелнику Цветановићу и свим сарадницима који су данас својим присуством увеличали данашњи догађај.