Отварање бензинске станице ЛУКОИЛ СРБИЈА „Лесковац 2“

НАСТАВАК ДЕБЛОКАДЕ РАЧУНА МЕСНИХ ЗАЈЕДНИЦА
04.02.2022.
ДЕЛЕГАЦИЈА АМЕРИЧКЕ АМБАСАДЕ У ЛЕСКОВЦУ
08.02.2022.
НАСТАВАК ДЕБЛОКАДЕ РАЧУНА МЕСНИХ ЗАЈЕДНИЦА
04.02.2022.
ДЕЛЕГАЦИЈА АМЕРИЧКЕ АМБАСАДЕ У ЛЕСКОВЦУ
08.02.2022.

Бензинска станица Лесковац 2 у улици Власотиначки пут 16 је 114. по реду објекат малопродајне мреже ЛУКОИЛ СРБИЈА, а други у граду Лесковцу. Опремљена у складу са савременим европским стандардима, уз поштовање еколошких и безбедносних захтева, ова станица потрошачима нуди високо квалитетна горива међу којиме брендиране „ЕКТО“ даривате који поседују специфичне одлике које омогућавају истовремено чување елемената мотора, већу евикасност и економичност горива. У продавници потрошачи се могу снабдети робом широке потрошње:
од прехране до ауто-козметике и ауто-делова, као и ЛУКОИЛ моторним љуима гарантованог квалитета у оригиналним паковањима.

Како би потрошачима све трансакције и коришћење услуга малопродајне мреже учинила доступнијим, прегледнијим и бржим, компанија је увела мобилну апликацију. Преузимањем апликације и регистрацијом корисници дигитализују своју картицу лојалности и директно на мобилном телефону, добијају све информације о бензинским станицама, попустима, акцијама и посебним понудама, као и локацију најближег објекта. Потрошачи могу да користе апликацију приликом сваке куповине и сакупљају и троше поене једноставније него икад, док ЛУКОИЛ мобилна апликација омогућава прађење стања на картици лојалности, као и преглед трансакција.
ЛУКОИЛ СРБИЈА АД је друга компанија по обиму инвестиција у енергетски комплекс Републике Србије и представља једног од највећих увозника дизел горива ЕВРО-5 и ЕВРО-6 квалитета.
ЛУКОИЛ Србија са 114 бензинских станица заузима друго место на тржишту Републике Србије. У средишту стратегије компаније је формирање савремене и ефикасне малопродајне мреже и јачање присуства на тржишту Србије. Такође, настоји да буде поуздан партнер државе Србије, пружајући у оквиру свог друштвено одговорног пословања подршку многобројним пројектима у области културе, здравства, социјалне заштите и спорта.
ЛУКОИЛ СРБИЈА обезбеђује посао за око 1.000 људи на објектима своје малопродајне мреже негује концепт развијања породичног бизниса. За протеклих 19 година компанија је успрела да освоји поверење потрошача, што сматра драгоценим и улаже константне напоре да га оправда квалитетом својих прозивода и услуга која пружа у својој малопродајној мрежи.
У оквиру друштвено одговорних пројеката које компанија континуирано спродови, крајем 2021. Године ЛУКОИЛ СРБИЈА је у традиционалној вишегодишњој хуманитарној акцији и сарадњи са Центром за социјални рад Лесковац донирала 100 пакетића за децу коју су штићеници ове установе.