Донација Градском фудбалском клубу Дубочица

Изложба „Мића Поповић“
28.01.2022.
У фрижидеру му пронашли три пакета амфетамина
02.02.2022.
Изложба „Мића Поповић“
28.01.2022.
У фрижидеру му пронашли три пакета амфетамина
02.02.2022.

Данас је на терену са вештачком травом одржана конференција поводом заједничке акције Градског фудбалског савеза и Фудбалског савеза Јабланичког округа у оквиру које је фудбалерима Градског фудбалског клуба Дубочица донирана спортска опрема на почетку припрема. Захваливши се Градском фудбалском савезу и Фудбалском савезу Јабланичког округа на друштвено одговорном понашању, градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић је позвао и остале организације, компаније и појединце да учествују у овој „позитивној спортској трци“. У свом обраћању присутнима градоначелник је истакао:
„С обзиром да смо и у непосредној близини једне од највећих инвестиција у области спортске инфраструктуре, не само у нашем граду него у читавој држави, у близини будућег велелепног фудбалског стадиона вредности скоро 2,5 милијарди динара, не могу а да не кажем да ме изузетно радује што се радови одвијају планираном динамиком па чак и брже него што је планирано.
ГФК Дубочица који је ранијих година буквално био запуштен, данас је врло перспективан клуб. Ми смо за функционисање овог клуба за 2022. годину издвојили рекордних 22,7 милиона динара што је највише у скоро стогодишњој историји овог клуба, а 2023. године се обележава 100 година њиховог постојања.“
Он је подсетио да је недавно завршена подела уговора о финансирању спортских клубова и организација за које је у буџету ове године обезбеђено 120 милиона динара, те додао да ће за десетак дана клубовима бити уплаћена и прва рата. Ову прилику је искористио да поразговара и са тренером ЖФК Лавице како би се и овим успешним спортисткињама помогло да се баве фудбалом у што бољим условима.
Потпредседник Градског фудбалског савеза Лесковац Милан Митић је истакао да је ова организација одлучила да подржи најбољи и најуспешнији клуб у округу.
„Овим поклоном у виду зимских јакни смо показали поштовање према нашем најбољем фудбалском клубу који из дана напредује у сваком погледу. Као што видите нови стадион се гради одличном динамиком и биће изграђен по свим УЕФА стандардима. Са друге Фудбалски клуб Дубочица је добио велику финансијску подршку за 2022. годину и за то дугујемо велику захвалност Граду Лесковцу и градоначелнику др сци. мед. Горану Цветановићу који из године у годину повећава буџет за спорт. Испред ГФС Лесковац и ФСЈО желим руководству, стручном штабу и играчима пуно успеха и да ускоро на овом стадиону Дубочица игра и Супер лигу Србије“ – казао је Милан Митић, интернационални фудбалски судија, потпредседник ГФС Лесковац.