У ресторану Хармоника у Манојловцу подељена 320 пакетића

СРЕЋНА ПРАВОСЛАВНА НОВА ГОДИНА
13.01.2022.
ЦВЕТАНОВИЋ:ПОЗИВАМ СУГРАЂАНЕ ДА ИЗАЂУ НА РЕФЕРЕНДУМ
14.01.2022.
СРЕЋНА ПРАВОСЛАВНА НОВА ГОДИНА
13.01.2022.
ЦВЕТАНОВИЋ:ПОЗИВАМ СУГРАЂАНЕ ДА ИЗАЂУ НА РЕФЕРЕНДУМ
14.01.2022.

У просторијама ресторана "Хармоника" у Манојловцу, пакетићима су даривана деца до 7 година. у Дељењу пакетића је учествовао први човек града Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић и том приликом је изјавио:

„Драги малишани даме и господо! Град Лесковац брине о деци и младима јер су они будућност нашег града. Константно се улаже у развој образовања, спорта, науке и уметности како би се обезбедили услови за њихов квалитетан развој. Деца су мали људи са пуно енергије и на нама је да им пружимо безусловну подршку и љубав. Деца су најважнији сегмент нашег друштва. Идеја је била да се у периоду Божићних и Новогодишњих празника посветимо нашим најмлађим суграђанима и обрадујемо их. Из тог разлога данас на дан Православне Нове године делимо 320 пакетића деци Манојловачког краја. То је само један мали знак пажње којим малишанима покушавамо и показујемо да водимо рачуна о њима јер су они наш приоритет и наш највећи потенцијал. Овом приликом свима вама и родитељима и деци срећна Православна Нова година пуно здравља, среће и успеха у 2022. години. Да сте ми живи и здрави!“

Морамо да похвалимо Деда Мраза и сунђер Боба који су у хладној просторији 3 сата делили пакетиће, издржали су "јуначки" и да мало критикујемо организаторе који су овога пута подбацили.