За Лесковац заједно и Покрет за Лесковац потписали споразум о сарадњи

Срећни новогодишњи и божићни празници! Др сци.мед Горан Цветановић
28.12.2021.
Дом здравља добио ново санитетско возило
29.12.2021.

„Овај данашњи споразум је почетак стварања асоцијација групе грађана, где ћемо окупити различите групе грађана и удружења. Позивамо све странке, еколошке покрете, аткивисте и грађане и све оне који су незадовољни стањем у нашем граду Лесковцу да нам се придруже. Спремни смо да саслушамо сваки проблем. Налазимо се у озбиљном проблему. Лоцирали смо проблеме Лесковчана, ставили испред нас и потрудићемо се да заједно решимо проблеме грађана. Иако имамо различите ставове, овим споразумом смо показали нови вид и смисао бављења политиком а то је да се издигнемо изнад неких својих политичких убеђења и да заједно уђемо у конкретна решавања проблема грађана, што ће заједно довести и до смене ове власти“, рекао је ово приликом др Ненад Здравковић.

„Ја дубоко верујем да неки у овом граду живе много у свом златном добу и да се овако златно доба за њих више никада неће поновити. Највећи део популације овог града и девастираног дела југа Србије живи у апсолутној беди и озбиљним проблемима из које готово не може да изађе на крај“ рекао је између осталог професор Предраг Митровић.

Снимак целе конференције можете погледати на ју тјуб каналу ПРАГМАТИКОСИНФО.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

cropped-cropped-cropped-tabicon-1.png
👋 Добродошли на Прагматикос! Све новости, вести и занимљивости можете пратити управо овде, на једном месту! Телефон: 064 / 4 377 377 - Мејл: pragmatikosinfo@gmail.com
Упознај Прагматикос