ЗЛАТНА АМФОРА ЗА ТУРИСТИЧКУ ОРГАНИЗАЦИЈУ ЛЕСКОВАЦ

ИСПЛАЋЕНЕ ОБАВЕЗЕ ИЗ ОБЛАСТИ СОЦИЈАЛНЕ ЗАШТИТЕ, ОБРАЗОВАЊА, МЕСНИХ ЗАЈЕДНИЦА….
22.12.2021.
САСТАНАК СА ПРЕДСТАВНИЦИМА ТУРСКЕ КОМПАНИЈЕ ЕРЕНЛИ
22.12.2021.
ИСПЛАЋЕНЕ ОБАВЕЗЕ ИЗ ОБЛАСТИ СОЦИЈАЛНЕ ЗАШТИТЕ, ОБРАЗОВАЊА, МЕСНИХ ЗАЈЕДНИЦА….
22.12.2021.
САСТАНАК СА ПРЕДСТАВНИЦИМА ТУРСКЕ КОМПАНИЈЕ ЕРЕНЛИ
22.12.2021.

На свечаности коју је данас, 22. Децембра приредио специјализовани туристички часопис YU Travel, традиционално, 26. пут за редом додељена су признања и статуе „Златна амфора" туристичким организацијама, ресторанима, хотелима, туристичким агенцијама и појединцима, који су у претходној години значајно допринели развоју и афирмацији туризма у нашој земљи.

Жири сачињен од еминентних стручњака из области туризма, а на предлог телевизије "Балкан трип", која је у Лесковцу у претходном периоду снимила неколико изузетно гледаних емисија и прилога, Туристичкој организацији града Лесковца додељена је "Златна амфора" за вишегодишњи допринос развоју и афирмацији туризма као и за најуспешнију организацију 31. "Роштиљијаде".

Свечану церемонију отворила је помоћница министарке трговине, туризма и телекомуникација Јелена Миленковић Орлић, док је признања лауреатима предао Милош Давидов, главни и одговорни уредник ревије YU Тravel. Додели награда присуствовале су многобројне угледне званице, а међу добитницима "Златне амфоре" су амбасадори Русије, Турске и Египта.

"Поред најпрестижије награде у области туризма “Туристичког цвета” и осталих признања која су нам додељена еве године, "Златна амфора" је веома важна награда у низу која представља додатан мотив и подстрек за још упорнији рад Туристичке организације,усмерен на развој туристичких потенцијала и промоцију туристичких производа нашег града".

Директор Туристичке организације града Лесковца Небоша Коцић је након церемоније давао изјаве бројним специјализованим туристичким порталима и телевизијама и уз новогодишњу честитку, у име градоначелника Лесковца др сци. мед. Горана Цветановића и у своје лично име, упутио позив свим гледаоцима и посетиоцима портала да посете Лесковац - град дуге и богате историје, добре забаве, непоновљивих гурманских специјалитета, племенитих и срдачних људи у којем ће увек бити добродишли.