Тродневно умрежавање: Студенти из Лесковца отпутовали на Златибор

Почео позоришни фестивал „Јоаким Вујић“
23.09.2021.
Корона: 181 позитиван, 115 из Лесковца, 24 ученика
24.09.2021.
Почео позоришни фестивал „Јоаким Вујић“
23.09.2021.
Корона: 181 позитиван, 115 из Лесковца, 24 ученика
24.09.2021.

Лесковачки студенти јутрос су отпутовали на Златибор, на тродневно бесплатно „УМрежавање“, које има за циљ пружање подршке и могућности студентима из Лесковаца, који студирају широм Србије да се повежу и размене своје идеје.

„Сматрам да млади као будући друштвени лидери и покретачи идеја морају да искористе сваку прилику за стицање нових знања, контаката и искустава, а ово јесте та прилика. На тродневном скупу на Златибору своја искуства ће размењивати студенти са различитих факултета, медицине, математике, уметности, економије,инфроматике, права, политичкихнаука, филозофије, безбедности, електронике из Ниша, Приштине, Београда до Новог Сада“, рекао је члан Градског већа Стефан Китановић.

У односу на пре две године, број ученика је сада доста већи. Јутрос се ка Златибору упутило 40 студената са 18 факултета.

Студент Медицинског факултета у Нишу Миљана Стошић у име учесника програма захвалила је граду Лесковцу и градоначелнику Горану Цветановићу на указаној прилици.

„Ово је јединствена прилика коју ћемо искористити за размењивање различитих идеја, знања и коју ћемо наравно искористи и што се тиче и збаве и квалитетног одмора“, рекла је Стошић.

Спонзори овогодишњег „Умрежавања“ су компаније „Металкомерц“, ливница „Витко“, „Канис“ и „ДЦП Хемигал“.