Деоница код Живкова добила други слој асфалта

Драгојевић отвара 14. LIFE фестивал
15.09.2021.
Сутра без струје 3 улице и једно село
15.09.2021.
Драгојевић отвара 14. LIFE фестивал
15.09.2021.
Сутра без струје 3 улице и једно село
15.09.2021.

Код насељеног места Живково тренутно се уграђује завршни слој асфалта у дужини од 730 метара, радови су вредни 5 милиона динара, а финансира их ЈП „Путеви Србије“.

Ови радови се изводе у оквиру редовног одржавања путева, а на деоници државног пута другог реда 158, полако се приводе крају.

„Ови радови су вредни 5 милиона динара, а финансира их ЈП 'Путеви Србије', које је задужено за редовно одржавање државних путева. За становнике нашег града јеоваинвестиција и те како значајна, а подсетићу вас да је пут који спаја Брестовац и Печењевце пре две године реконструисан износом од 65 милиона динара. Локална самоуправа града Лесковца, на челу са градоначелником Гораном Цветановићем ће наставити да ослушкује потребе грађана, да их артикулише у сарадњи са републичким институцијама и предузећима како би услови живота били бољи у свих 144 насељених места“, рекла је испред локалне самоуправе Андреа Тошић.

Прошле године је завршена комплетна реконструкција пута Лесковац-Власотинце у вредности од 283,3 милиона динара, увелико се ради на реконструкцији Булевара Николе Пашића, а како је градоначелник Цветановић најавио, очекује нас и реконструкција пута између Лесковца и Вучја.

„Поред ове деонице, тренутно се изводе радови и на надвожњаку на улазу у насељено место Бобиште где нас очекује асфалтирање у наредених неколико дана,као и уградња нових ивичњака. Разговарали смо са представницима ЈП 'Путеви Србије' и упутили им захтев да се санира и раскрсница код зграде 'Три шешира', а биће и радова на повезивању града Лесковца и општине Гаџин Хан“, рекао је директор ЈП „Урбанизам и изградња“ Новица Николић.