Сале за прославе у хотелу „Београд“ почињу са радом 25. септембра

Пољски малопродајни ланац „Пепко“ отворен у Лесковцу
02.09.2021.
Позив студентима на „УМрежавање“ на Златибору
02.09.2021.
Пољски малопродајни ланац „Пепко“ отворен у Лесковцу
02.09.2021.
Позив студентима на „УМрежавање“ на Златибору
02.09.2021.

Велика и мала сала у хотелу „Београд“ почињу са радом 25. септембра, када је заказана и прва свадба, рекао је данас новинарима инвеститор објекта Звонимир Митровић.

„Ова сала ће пре свега бити инвент сала, дакле, за прославе, свадбе, конференције, свечане пријеме, све оно што подразумева један савремени хотел. Знамо да је хотел 'Београд' синоним овог града и ми смо морали да одговоримо захтевима и имену који носи овај хотел“, рекао је инвеститор Митровић.

Он је истакао да је сигуран да ће хотел „Београд“ задржати репутацију коју је стекао ранијих година.

„Прва свадба је заказана 25. септембра и ми морамо да радимо дан-ноћ како бисмо то испоштовали“, казао је Митровић.

Иако је гастрономски кадар у дефициту,како каже Митровић, уговори су већ склопљени и потписани са конобарима и куварима.

„Ми смо већ 6 месеци уназад радили на томе и правили одабир људи, који су у Лесковцу и те како познати по гастрономији. Сигуран сам да ћемо имати добре кадрове који заслужују да раде у овом хотелу“, рекао је Марић.

Капацитет велике сале биће око 450 гостију, мале око 150, где ће бити запошљено око 50 људи.

„Ми овде имамо три сегмента, поред велике и мале сале биће и кафе-ресторан који гледа према паркингу у парку“, казао је Митровић.

Драган Станисављевић, сувласник „Хотела Београд“ рекао је да су радови на анексу ка Булевару ослобођења завршени и да се тренутно уређује други део објекта.

„Уколико епидемиолошка ситуација дозволи, сале и лоби хотела ћемо у наредних месец дана пустити у рад, први и други спрат ћемо отворити следеће године, а комплетан хотел следеће године“, истакао је Станисављевић.

Градоначелник Лесковца Горан Цветановић данас је најавио да ће „Хотел Београд“ у најскорије време бити преименован у „Хотел Лесковац“.