Музичко такмичење „Србија у ритму Европе“ 5. септембра

Провера и ремонт система јавног узбуњивања од 1. до 3. септембра
31.08.2021.
Матеја Јовић освојио прво место за идејно решење логоа фестивала „Уметник из школске клупе“
01.09.2021.
Провера и ремонт система јавног узбуњивања од 1. до 3. септембра
31.08.2021.
Матеја Јовић освојио прво место за идејно решење логоа фестивала „Уметник из школске клупе“
01.09.2021.

Град Лесковац на дечјем музичком такмичењу „Србија у ритму Европе“ представљаће Габријела, Ана и Катарина са песмом „Фуего“ са Кипра. Ово такмичење биће емитовано на Првој телевизији, 5. септембра са почетком од 13 часова.

„Учествовање у такмичењу је још један у низу пројеката који промовишу младост и позитивне вредности нашег града. Да смо град успешних и талентованих младих доказује да је до сада награђено преко 3690 талената са 109 милиона динара. Лесковац је расадник талентованих младих људи, они стварају шансу за своју светлу будућност, а сваком младомчовеку натомпуту је потребан ветар у леђа. Наш задатак је да настаивмо са стварањем што бољих услова, град Лесковац на челу са градоначелником Гораном Цветановићем, подржава све пројекта који подразумевају учешће младих Лесковчана и зато је деци нашег града омогућено такмичења Србија у ритму Европе“, рекао је шеф Кабинета градоначелника Милан Ничић.

Овом приликом Ничић је позвао све Лесковчане да гласањем подрже девојке на такмичењу. „Хвала што нам заједничким снагама обезбеђујете лепшу будућност. Наш задатак као деце јесте да се смејемо, плешемо и певамо. Живео Лесковац“, нагласила је учесница такмичења Габријела Здравковић.

Извршни директор „Србија у ритму Европе“ Давид Макевић казао је како је тренутно у плану посета амбасадора Кипра, с обзиром на то да је Лесковац партнер са овом острвском државом.

„Такмичарке ће петог септембра екранизовати свој таленат, дати подршку свом тиму, граду и бити део система вредности чији је једини циљ подстицање развијање талента младих. Захваљујем свима на доброј сарадњи“, казао је Макевић.

За представнице града се може гласати тако што се укуца: ПЕСМА 19 и пошаље на број 1557.